Home Nieuws Uitzending AutismeTV: Daten en Autisme
12 november 2021 - Eén signaal is geen signaalUitzending AutismeTV: Daten en Autisme

Maandag 15 november om 15.00u hebben we weer een leuke uitzending van AutismeTV. Het onderwerp is Daten en Autisme. We gaan in gesprek met Mandy en Jasper die live in de chat vragen beantwoorden.

Bekijk hier de uitzending en chat live mee!

Over de uitzending:

Veel mensen zijn op zoek naar een relatie. Ze daten via websites of gaan uit om iemand tegen te komen. Maar het vinden van een relatie is niet makkelijk, zeker niet als je autisme hebt.
Helaas bestaat er voor daten geen handleiding. Want ieder mens is anders en dus is iedere date weer een nieuwe unieke ontmoeting tussen twee mensen. Maar… je kunt wel ervaringen delen en daar je voordeel mee doen.

AutismeTV heeft twee gasten uitgenodigd die uitgebreid vertellen hoe zij het daten aanpakken. Het zijn Jasper Vink en Mandy Verleijsdonk. Beiden hebben autisme, zoeken een partner en hebben veel ervaring.

Jasper heeft naar eigen zeggen meer gedate dan hem lief is, maar vond nog niet de ware. Het wordt lastiger naarmate de relatie zich ontwikkelt, is zijn ervaring. Mandy Verleijsdonk heeft er niet zo’n probleem mee als een man een stereotiep beeld van autisme heeft. ,,Maar hij moet wel bereid zijn dat bij te stellen.”

Dit openhartige gesprek is vooraf opgenomen. De chat tijdens de uitzending is wel live.  Jasper en Mandy zijn daar aanwezig om vragen te beantwoorden. Zij zitten in de chat tot een half uur na uitzending. Dus kijk vooral live want dan is de chat actief..

De uitzending is later terug te kijken op ons YouTube kanaal.

Sluiten
Word nu lid!