Home Nieuws Auti-Doe-Avond in Aviodrome
8 oktober 2021 - Op vrijdag 10 juni 2022 van 17.30 tot 22.00 uurAuti-Doe-Avond in Aviodrome

De Nederlandse Vereniging voor Autisme organiseert samen met Aviodrome een Auti-Doe-Avond op vrijdag 10 juni 2022. Op deze Auti-Doe-Avond is het Aviodrome exclusief geopend voor mensen met autisme én hun naasten.

De collectie van het luchtvaart- themapark Aviodrome Lelystad Airport bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis. De vliegtuigen staan opgesteld in een expositie binnen en buiten. In het museum tref je een brede tentoonstelling van historische toestellen en de interessante verhalen hier omheen. Voor iedere leeftijdsgroep is bij Aviodrome wel wat te beleven.

Tijdens de wandeling door het museum ga je als het ware op ontdekkingsreis in de luchtvaartgeschiedenis: van het eerste houten vliegtuig in 1900 tot de grote aluminium toestellen van nu. De buitenexpositie laat je met het Schipholgebouw uit 1928 en diverse grote en kleine toestellen een stukje Schiphol van vroeger proeven. Daarnaast vind je op het buitenterrein grote namen uit de geschiedenis van de luchtvaart, zoals een Boeing 747, die je van binnen kunt bekijken.

Wanneer en waar?

Datum:                10 juni 2022
Tijd:                     17:30 – 22:00 uur
Locatie:               Aviodrome, Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad
Kosten:                entree € 14,50 p.p., zowel voor kinderen als volwassenen.
Parkeertarief is € 7,50 per dag.

KAARTEN KOPEN

De Auti-Doe-Dagen worden mede mogelijk gemaakt door: AutismeFonds, Dr. C.J. Vaillantfonds, Cornelia-Stichting, VriendenLoterij en Stichting Zonnige Jeugd.

 

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!