Home Nieuws NVA-medewerker Corinne Vinks overleden
29 mei 2021NVA-medewerker Corinne Vinks overleden

Bij de NVA zijn we collega’s, maar niet zomaar collega’s. We kennen elkaar net even beter, delen net even meer over onze levens, we zijn eigenlijk een NVA-familie. Op vrijdag 28 mei is tot ons grote verdriet één van onze NVA-familieleden ons ontvallen, Corinne Vinks. Onze gedachten gaan uit naar haar man, haar kinderen en hun partners en natuurlijk haar kleinzoon. 

Voor Corinne kwam de vaccinatie tegen Corona net te laat. Ze is net 60 jaar geworden. Bij de NVA was Corinne regiocoördinator Zuid-West Nederland. Ook was ze moderator van het NVA-Forum en leidde ze met veel bezieling (online) gespreksgroepen.

Het leven van Corinne was gevuld, vol met mooie en zeker ook minder mooie momenten. Juist die volheid maakte dat Corinne altijd iets te geven had voor een ieder die dat nodig had.

Vol, veel en luid…. Want ja de aanwezigheid van Corinne ging nooit aan je voorbij. Oma in bikerjack, zorgzaam, lief, stoer en sterk. Onze collega die voor iedereen een plekje in haar hart had, heeft ook een plekje in ons hart.

Een gesprek met Corinne was nooit zonder lach. Hoe serieus of intens ook, er was altijd ruimte voor een schaterlach. Lieve Corinne, we laten een traan, misschien wel een paar, maar denken met een lach op ons gezicht aan jou terug.

Sluiten
Word nu lid!