Home Nieuws 52.000 euro bij elkaar gefietst!
7 april 2021 - Sponsorfietstocht voor Autisme52.000 euro bij elkaar gefietst!

We sloten de Autismeweek af met de NVA Sponsorfietstocht van Bergum (Friesland) naar Valkenburg (Limburg).

We zijn nog aan het bijkomen van 500km voor autisme! Zo’n 65 deelnemers fietsten mee voor het AutismeFonds. Sommigen een dagetappe en sommigen de hele 500 km. Allemaal toppers! Ook NVA-directeur Karol Henke fietste alle dagen mee en haalde de finish. In vier dagen fietsten de deelnemers van Friesland naar Limburg, over de heidevelden, door de bossen, langs de Maas en over de heuvels. Wat is Nederland toch mooi! En wat hadden we een mazzel met het weer: wel wat fris, maar droog en een zonnetje.

sponsorfietstocht

Een onvergetelijke ervaring, met een ongelofelijk resultaat. De fietsers hebben zo’n 52.000 euro opgehaald! Om nederig van te worden. Bedankt dappere deelnemers! Bedankt gulle gevers! Bedankt Impact Adventures voor de prachtige route en de organisatie. Volgend jaar weer!

Kijk hier voor een sfeerimpressie van de fietstocht.

 

Sluiten
Word nu lid!