Home Nieuws Dennis van der Geest knikkert voor de NVA
4 maart 2021 - Marble Mania zamelt 5000 euro in voor het AutismeFondsDennis van der Geest knikkert voor de NVA

Oud-judoka en televisiepresentator Dennis van der Geest was vanavond te zien in het SBS6-programma Marble Mania. Daarin nam hij het op tegen oud-voetballers John de Wolf (Team Rood) en Anouk Hoogendijk (Team Blauw). In deze knikkerwedstrijd speelt elke BN- er voor een goed doel. Dennis van der Geest (Team Geel) heeft gekozen voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Hij speelde maar liefst 5000 euro bij elkaar voor het AutismeFonds. 

Dankzij deze bijdrage kan een aantal leuke Auti-Doe-Dagen worden georganiseerd. Er staan komend (na)jaar weer een heel aantal prikkelarme uitjes gepland, onder meer naar Duinrell, dierenpark Zie-Zoo, Aviodrome en enkele musea.

Kijk hieronder twee fragmenten terug van Marble Mania.

Jelle’s Marble Runs op Autisme TV

Ben je nog niet uitgeknikkerd? Kijk dan woensdag 10 maart op Autisme TV naar een reportage over Jelle Bakker, die samen met zijn broer het succesvolle YouTubekanaal Jelle’s Marble Runs runt. Jelle heeft autisme en is vanaf zijn vierde jaar helemaal in de ban van knikkerbanen. Hij bouwt de mooiste banen, waarmee hij zelfs CNN haalde.

De reportage is vanaf woensdag te zien bij Autisme TV 

 

 

Sluiten
Word nu lid!