Home Nieuws Belacties NVA en AutismeFonds
18 februari 2021Belacties NVA en AutismeFonds

Ben jij lid van de NVA of donateur van het AutismeFonds? Dan bestaat er een kans dat je in februari of maart wordt gebeld met de vraag om over te stappen op een machtiging naar incasso. Een doorlopende machtiging voor incasso van de contributie of donatie betekent voor jou meer betaalgemak. Want jij hebt dan geen omkijken meer naar de betaling.

Voor de NVA en het AutismeFonds betekent dit zij kosten kan besparen. Want het automatisch incasseren zorgt voor minder administratie. En is daardoor goedkoper dan wanneer jij zelf de contributie of donatie overmaakt. We kunnen onze inzet dan nog meer richten op de doelstellingen van de NVA en het AutismeFonds om te streven naar een autismevriendelijke maatschappij.

Hartelijk dank alvast!

Sluiten
Word nu lid!