Home Nieuws Wie verdienen de Autismevriendelijkheidsprijzen 2021?
17 februari 2021Wie verdienen de Autismevriendelijkheidsprijzen 2021?

Ken je een individu of organisatie die volgens jou de NVA Autismevriendelijkheidsprijs 2021 verdient? Stuur dan uiterlijk 12 maart 2021 een mail met jouw nominatie: info@autismeweek.nl

De NVA Autismevriendelijkheidsprijzen worden jaarlijks tijdens de Autismeweek uitgereikt aan personen of organisaties die zich op bijzondere wijze inzetten voor mensen met autisme. De inzendingen worden beoordeeld op de persoonlijke toelichting die door jou op de nominatie wordt gegeven, bijvoorbeeld door middel van anekdotes of persoonlijke voorbeelden.

Vermeld svp bij jouw nominatie de categorie die van toepassing is. Dit jaar kennen we vijf categorieën waarin we Autismevriendelijkheidsprijzen toekennen:

  1. De Autismevriendelijkheidsprijs voor een Individueel Persoon die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor mensen met autisme.
  2. De Autismevriendelijkheidsprijs voor de meest Autismevriendelijke Organisatie die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor mensen met autisme.
  3. De Autismevriendelijkheidsprijs voor Leerkracht van het jaar op het gebied van autisme. Welke leerkracht was het meest vindingrijk, heeft zijn best gedaan om toch kinderen te benaderen in deze lastige coronatijd.
  4. De Autismevriendelijkheidsprijs voor de beste Thuisleerkracht (dus een vader of moeder, broer of zus, etc), die thuisonderwijs heeft gegeven.
  5. De Autismevriendelijkheidsprijs naar de Gemeente die het ‘t beste probeert te doen wat betreft een inclusieve samenleving

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!