Home Nieuws Gezocht: Organisatoren van vrijetijdsactiviteiten voor jongeren (12+) en volwassenen met autisme
4 februari 2021 - Voor wetenschappelijk onderzoek Gezocht: Organisatoren van vrijetijdsactiviteiten voor jongeren (12+) en volwassenen met autisme

Een plezierige vrijetijdsbesteding draagt bij aan een gelukkiger leven. Het Nederlands Autisme Register start daarom binnenkort een onderzoek naar vrijetijdsactiviteiten voor mensen met autisme. Het Nederlands Autisme Register is een onderzoekscentrum opgericht door de Nederlandse Vereniging voor Autisme en de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar mensen die binnen organisaties (sportverenigingen, muziekclubs, vakantieorganisaties, welzijnsorganisaties etc.) vrijetijdsactiviteiten organiseren voor jongeren en/of volwassenen met autisme. Graag horen wij tijdens een online bijeenkomst van jullie wat de wensen, ervaringen en obstakels zijn op dit gebied. Waar zou, volgens jullie, onderzoek naar gedaan moeten worden? We nodigen ook een aantal mensen met autisme uit bij de bijeenkomst. Het gaat om 1 of 2 online-bijeenkomsten dit voorjaar van ongeveer anderhalf uur. Jullie kennis en ervaring is van groot belang voor het onderzoek!

Wil je hieraan meewerken? Stuur dan een e-mail naar NVA-beleidsmedewerker Maria Hibma: maria.hibma@autisme.nl

Voor meer informatie over het Nederlands Autisme Register (NAR) zie: https://www.nederlandsautismeregister.nl/

Sluiten
Word nu lid!