Home Nieuws Herken jij je grenzen?
11 juli 2020 - Naasten in Kracht maakt animatieHerken jij je grenzen?

Hoe reageer jij als jouw grens bereikt is? Word je boos of krijg je hoofdpijn? Ieder lichaam geeft andere tekens. Herken de jouwe en leer je grenzen kennen. Bekijk de nieuwe animatie over grenzen herkennen  op het youtube kanaal van Naasten in Kracht en leer je hoe je dat doet. Want als je je eigen grenzen kent, kun je er beter zijn voor je naasten. 

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Met animaties over ‘grenzen stellen’ en ‘grenzen herkennen’. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl. De verhalen geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Bekijk hieronder de animatie over het herkennen van je grenzen: