Home Nieuws Een extra digitale special
2 april 2020 - Vanwege Wereld Autisme Dag 2020Een extra digitale special

Vandaag is het Wereld Autisme Dag. Ook die verloopt als gevolg van het coronavirus anders dan andere jaren, nu we fysiek niet meer bij elkaar kunnen komen. ‘Wat kunnen we nog wél doen?’, vroegen wij ons af.

We hebben een digitale Autismeweek-special gemaakt: 24 pagina’s met tips en ervaringsverhalen. Hoe ga je om met angst? Met plotseling thuis leren of werken? Welke vragen komen er binnen bij onze Informatie- & Advieslijn? En hoe beleven verschillende mensen met autisme deze periode?

Dit en meer lees je in deze extra uitgave.

Natuurlijk gaan wij als vereniging ook (juist!) nu door met belangenbehartiging, informatievoorziening en (voor zover mogelijk) lotgenotencontact voor mensen met autisme. Behoefte aan een luisterend oor? Bel of mail ons en volg ons op social media. We houden contact!

Sluiten
Word nu lid!