Home Nieuws Vrijwillige coaches begeleiden jongeren
8 november 2019 - FLOOR zoekt nieuwe coachesVrijwillige coaches begeleiden jongeren

Ken jij FLOOR al? Met een netwerk van vrijwillige coaches begeleidt FLOOR jongeren (15 – 30 jaar) die niet de standaardroute lopen bij het maken en uitvoeren van hun toekomstplannen. Dat kan bijvoorbeeld komen door ziekte, beperking of schooluitval. Ook jongeren met autisme kloppen met regelmaat bij FLOOR aan.

De aanpak van de FLOOR coach is positief, beeldend en geeft jongeren inzicht in wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze dat kunnen organiseren. Zo gaan jongeren aan de slag met hun kwaliteiten en hun gebruiksaanwijzing, worden ze uitgenodigd om te dromen, realistische doelen te stellen en leren ze netwerken. Een FLOOR coach helpt om de plannen op te delen in kleine stapjes, zodat de kans op succes vergroot wordt. Of het nu gaat om minder gamen, zelfstandig met de trein reizen, studeren, een eigen bedrijf beginnen of meer sociale contacten. De jongere bepaalt waar zijn toekomstplan over gaat.

FLOOR jongerencoaching is helaas nog niet actief in alle provincies. Ken jij mensen die interesse hebben om vrijwillig coach te worden bij FLOOR? Ga dan naar www.floorjongerencoaching.nl/floor-voor-coaches. Het zou heel mooi zijn als in heel Nederland jongeren ondersteund kunnen worden door een vrijwillig coach die ze helpt om ‘de vloer op te gaan’ op een manier die bij hen past.