Home Nieuws Theatervoorstelling over autisme op de werkvloer
29 maart 2019 - Thema Autismeweek 2019Theatervoorstelling over autisme op de werkvloer
foto: Roel van der Eerden

Zijn we eigenlijk niet allemaal anders? En moeten we dáár niet gewoon mee leren omgaan? Op de werkvloer zijn psychische kwetsbaarheden vaak een taboe. Met de voorstelling Aut of Office wil theatergroep Bint hierin verandering brengen.

Informatie, herkenbare en hilarische scènes, liedjes en momenten voor reflectie wisselen elkaar in hoog tempo af. Aut of Office zet de kijker aan het denken en brengt het gesprek op gang. Aut of Office is een interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze laat zien hoe het kan zijn als een collega autisme heeft.

De voorstelling is geschikt voor iedereen die collega’s heeft. Daarnaast ook passend voor leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en natuurlijk iedereen (vanaf 18 jaar) met autisme.

‘Iedere werkgever zoekt een autist’

Het liedje ‘Iedere werkgever zoekt een autist’ verkondigt onze boodschap op een mooie en creatieve manier: www.youtube.com/watch?v=scyPBBjEAEY&feature=youtu.be

In de Autismeweek speelt Bint de voorstelling op 1 april in Almere, op 2 april in Den Haag en op 5 april in Breda. De theatergroep speelt graag op locatie: bijvoorbeeld in het personeelsrestaurant, een grote vergaderzaal of auditorium. Meer info of boekingen: info@theatergroepbint.nl

 

 

Sluiten
Word nu lid!