Home Nieuws Onderscheiding voor cameraspecialisten met autisme
6 februari 2018Onderscheiding voor cameraspecialisten met autisme

Het project ‘camerabeeld-specialisten’ van detacheringsbureau AutiTalent en de Dienst Regionale Recherche van Den Haag heeft de Cedris Waarderingsprijs gewonnen. Vier camerabeeld-specialisten met autisme onderzoeken sinds maart 2017 camerabeelden voor de Dienst Regionale Recherche van Den Haag. Volgens de politie zijn zij dankzij hun oog voor detail en grote concentratievermogen – eigenschappen die vaak voorkomen bij mensen met autisme – bij uitstek geschikt voor dit werk. 

Het is de eerste keer dat de Cedris Waarderingsprijs is uitgereikt. ‘De jury heeft bijzondere waardering voor de wijze waarop in het project van AutiTalent in samenwerking met de Dienst Regionale Recherche van Den Haag, volop vanuit de kracht van de medewerker wordt gehandeld. De specifieke vaardigheden van de medewerkers worden hier ingezet als onderscheidend vermogen’, aldus jury-lid en Cedris-voorzitter Job Cohen tijdens de uitreiking op 5 februari. 

De vier cameraspecialisten zijn in dienst van detacheringsbureau AutiTalent. Cedris is de branchevereniging voor sociale werkgelegenheid en re-integratie. 

Kijk hier  naar het YouTube-filmpje over de camera-specialisten.

Dit artikel is gepubliceerd op 6 februari 2018 

Cedris Waarderingsprijs 2018

Sluiten
Word nu lid!