Home Nieuws Birsen Basar genomineerd voor de Gouden Venus van Milo
31 juli 2017Birsen Basar genomineerd voor de Gouden Venus van Milo

Birsen Basar jul17Birsen Basar is ambassadeur van de NVA en zet zich in voor de acceptatie en participatie van mensen met autisme over de hele wereld. Zij is een van de 100 genomineerden voor de Gouden Venus van Milo. Een prijs van het DELA goededoelenfonds, bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander die iets goeds doet voor de samenleving.

Stem op Birsen!

Je kunt op Birsen stemmen via: 

http://goudenvenusvanmilo.nl/genomineerden-2017/?app_data=58734

Dit kan tot en met 15 september. 

Met de verkiezing van de Gouden Venus van Milo wil het DELA goededoelenfonds mensen met een beperking in het zonnetje zetten. Met het thema Onbeperkt! vraagt het fonds aan mensen met een beperking om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander.

De Gouden Venus van Milo is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de samenleving.