Home Nieuws NVA-ambassadeur Marc Evers wint goud in Rio
18 september 2016NVA-ambassadeur Marc Evers wint goud in Rio

Formidabel! NVA-ambassadeur Marc Evers heeft goud gewonnen op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Hij was zaterdagnacht de snelste op de 200 meter wisselslag in de klasse SM14. Met een tijd van 2.10.29 bleef hij de Brit Thomas Hamer (2.12.88) en de Japanner Keichi Nakajima (2.15.46) ver voor.

Hiermee zijn de Paralympics voor Marc Evers een enorm succes geworden; hij presteerde nog beter dan vier jaar geleden in Londen. Op de vorige Paralympics won Marc goud en brons, maar nu komt hij met drie medailles terug naar huis: onze ambassadeur won ook al brons op de 100 meter schoolslag en zilver op de 100 meter rugslag.

Marc, je kunt enorm trots zijn op je geweldige prestaties, en de NVA is trots op jou. Heel hartelijk gefeliciteerd! 

Marc Evers Rio GOUD

Sluiten
Word nu lid!