Home Oproepen
Abonneer

Oproepen

 • 15 oktober 2020 woonplek beschikbaar in Weesp Lees meer

  In Weesp aan het Oude Convent biedt Kwintes begeleiding thuis is voor jong volwassenen met een stoornis binnen het Autisme Spectrum (ASS), die thuis wonen en hulp nodig hebben om (weer) zelfstandig te kunnen functioneren.

  De begeleiding is gericht op de ontwikkelingsmogelijkheden en participatie, waarbij jouw wens het vertrekpunt is.
  De locatie is gevestigd aan een hofje, waarvan 8 bestemd voor bewoning van cliënten en 1 als steunpunt en kantoor. Deze voorziening bevindt zich nabij een gracht, op loopafstand van het centrum en het NS-station.

  Reacties kun je mailen naar: corina.harms@kwintes.nl

 • 15 oktober 2020 Help mijn zoon met MCDD aan een geschikte woonplek Lees meer

  Mijn zoon van 17 is na anderhalf jaar zorgboerderij uit huis geplaatst, omdat het echt niet meer ging. Hij is toen bij de Hoenderloogroep gaan wonen.
  Sinds juli 2019 is hij in een zorginstelling dichterbij huis gaan wonen.
  Hij heeft extreem veel structuur, nabijheid en veel 1-op-1 begeleiding nodig. Hij loopt nu vast op de groep. Teveel prikkels en te weinig structuur. Het dreigt compleet te escaleren.
  We zijn al heel lang op zoek, i.s.m. de gemeente, maar kunnen niets vinden. Wie helpt ons en vooral hem naar een plek met rust en structuur voor langere tijd.

  Reacties kun je mailen naar: dinekevanbraak@gmail.com

 • 1 oktober 2020 Plek voor Zorgwoning Achterhoek Lees meer

  Ik heb hoogfunctionerend autisme en reactieve hechtingsstoornis (vrouw, 54) en de problematiek is complex, de zorgvraag tamelijk groot, maar wegens mijn hoge intelligentie en toch ook wel weer zelfstandigheid pas ik nergens tussen. De zoektocht naar passende zorg en keer op keer mislukking, afwijzing en weer opnieuw moeten beginnen is slopend. Ik zoek nu dus echt een plek waar ik langdurig kan blijven.

  Mijn ideaalplaatje: een prikkelarme, zelfstandige zorgwoning (door mijzelf te financieren) met privacy op het erf bij mensen/gezin die een klein beetje zorg en vooral aandacht kunnen bieden, zodat ik me niet helemaal alleen voel. Oogje in het zeil houden. Woonbegeleiding zorg ik zelf voor. Ik zou graag (voor algemeen gebruik) een stukje moestuin aanleggen. En mijn kleine rustige hondje moet er ook mogen wonen.

  Liefst bij een (zorg) boerderij, buitengebied, waar ik ook wat structuur, invulling, dagbesteding zou kunnen hebben. Zonder druk of moeten, niet arbeidsmatig. En veilige, rustige setting. Deels ook met eigen begeleiding.

  In de Achterhoek, omgeving Lochem, Zutphen.

  Wie denkt ermee out of the box?? Reacties kunnen naar: cmvanrooijen@gmail.com

 • 25 september 2020 Puzzelstuk zoekt bewoners! Lees meer

  Een prachtig ouderinitiatief waarvoor nog medebewoners worden gezocht. Puzzelstuk wordt een fijne, veilige woonplek voor 16 jong volwassenen in Leiden op de Mary Zeldenrustweg 18-18a in de Stevenshof.

  De doelgroep

  Jong volwassenen (v.a. 18 jaar) met autisme en laag iq of een andere (verstandelijke/lichamelijke) beperking die 24-uurs zorg nodig hebben (WLZ VG4 tot en met VG8) en baat hebben bij structuur.

  De opzet

  Het gebouw wordt gebouwd door de Leidse Woningbouwvereniging De Sleutels. Het heeft 2 gezamenlijke huiskamers voor 2 groepen van 8 bewoners en 16 studio’s met een eigen badkamer en kitchenette.
  Uiteraard wordt het gebouw gericht op de doelgroep gebouwd. Het wordt bijvoorbeeld prikkelarm. Ook wordt het gebouw levensloopbestendig, dat wil zeggen dat er een lift is, rolstoeltoegankelijk, ruime badkamer etc. Kortom, er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van de bewoners.

  Zorgverlener ASVZ gaat de 24-uurs zorg in het huis verlenen. Overdag gaan de bewoners ieder naar hun eigen dagbesteding.
  Door de opzet van het project hebben ouders een veel directere invloed en sturing op de zorg. Met elkaar bepalen we het hoe, wat en waar.
  Meer informatie vind je op www.stichtingpuzzelstuk.nl Puzzelstuk heeft ook een Facebook pagina: “Stichting Puzzelstuk”. Geef de pagina een like en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen. Op www.desleutels.nl/onze-projecten/project/item/5 kun je de tekeningen van de woning vinden. De oplevering staat gepland voor 1 januari 2022.

  Wil je weten of Puzzelstuk wellicht een toekomstige woonplek voor jouw kind zou kunnen zijn? Neem contact op met Esther Karsch via 06 – 29250284 of email stichtingpuzzelstuk@gmail.com Zij vertelt je graag meer over Puzzelstuk.

 • 8 september 2020 koopwoning ruilen Lees meer

  Heb je belangstelling om je rustige, prikkelarme (koop-/huur)woning te ruilen voor een koopwoning (± 235.000,-) in een gezellige, levendige buurt in Nijmegen-west, neem dan ajb contact met mij op.

  reacties kunnen naar: avtongeren@planet.nl

 • 8 september 2020 Enquête woongroep 24-uur zorginstelling autisme Lees meer

  Binnenkort wil ik mijn eigen woongroep beginnen, een 24-uur zorginstelling gespecialiseerd in autisme. Ik heb een enquête gemaakt, hiermee wil ik gaan kijken of de behoeftes van mijn cliënten overeenkomen met de zorg die ik ga bieden. Het zal ongeveer 4 min duren.

  Alvast bedankt voor het invullen en uw tijd!

  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAa__Q0Adr9UMDZBQkw0WUU0SEw4SzVTRzJLSFMwMkpZUC4u

 • 25 augustus 2020 WMO beschermd-zelfstandig woonproject Arnhem (open plekken) Lees meer

  In de Arnhemse Allee
  Je eigen leven leiden. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte. Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw leven op een manier die bij jou past. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en kunt meedoen in de samenleving.

  Aan de noordkant van Arnhem ligt In de Arnhemse Allee. In deze wijk staan appartementen/studio’s van Volkshuisvesting, die verhuurd worden aan mensen die een eigen woning willen maar (tijdelijk) een beschermde omgeving nodig hebben. Je eigen woning in de nabijheid van gespecialiseerde ondersteuners, die bij je langs komen of waar jij naar toe kunt gaan voor vragen of gemeenschappelijke activiteiten met je wijkgenoten.

  Werkwijze:
  Begeleiding in de straat is 24/7 bereikbaar. Samen met jou kijken we naar wat jij wilt en nodig hebt om je leven zelfstandig te kunnen leven. Welke vorm van begeleiding brengt je verder? Of is een technologische oplossing het antwoord op je vraag? Wij zijn er waar en wanneer jij dat nodig hebt.

  Specialisatie:
  Heb je interesse om hier jouw volgende stap naar zelfstandigheid te maken en
  • ben je in het bezit van geldige toewijzing (groepswonen met intensieve begeleiding) van je wijkcoach;
  • ben je gemotiveerd om te leren;
  • kun je (sociale)huur betalen?
  Neem dan contact op met SizaEntree voor een afspraak.

  Het team
  Het ondersteuningsteam bestaat uit specialisten, die onder andere kennis hebben van autisme spectrum stoornis, licht verstandelijk beperking en niet-aangeboren hersenletsel.

  In de Arnhemse Allee
  Fluweelboomstraat 14A,
  6823 NZ Arnhem
  088-377 94 23
  arnhemse.allee@siza.nl

  Voor aanmelding, informatie en advies:
  088-377 91 99
  sizaentree@siza.nlwww.siza.nl

 • 25 augustus 2020 Ouders gezocht voor samen opzetten wooninitiatief Lees meer

  Hallo,

  Voor onze zoon van 19 zijn wij op zoek naar een geschikte woonplek voor de toekomst. In de provincie Limburg is er echter weinig tot niets wat voor hem in aanmerking komt.
  Hij heeft autisme, een normaal tot hoge intelligentie, maar een zeer laag niveau van zelfredzaamheid waardoor 24 uurs zorg en begeleiding noodzakelijk is.
  Graag zou ik met andere ouders in de regio samen gaan zitten om te brainstormen en wellicht samen plannen te maken om uiteindelijk een eigen wooninitiatief op te zetten.

  Reageren kan via telefoon: 0617398846 of per mail: marciageuskens@hotmail.com

 • 6 augustus 2020 Woonruimte gezocht voor zoon met ASS in Arnhem of Nijmegen Lees meer

  Onze zoon van 18 gaat in september Nederlands studeren in Nijmegen. Wij zijn op zoek naar een kamer/studio voor hem, bij voorkeur met eigen toilet, douche en keuken. Hij heeft ASS en zal ambulante begeleiding gaan ontvangen. Het is een hele nette, serieuze en rustige jongen (geen studentenhuis-/uitgaanstype) die erg van de natuur houdt. Hij wandelt veel en trekt er graag op uit met zijn racefiets.

  – Max. Euro 600,- p/mnd incl.
  – Bij voorkeur in Arnhem of Nijmegen
  – Mag ook bij hospita

  Reacties via muuren@ziggo.nl

 • 9 juli 2020 Op zoek naar gezellige warme woongroep Lees meer

  Ik ben op zoek naar een gezellige warme groep .

  Waar je je eigen appartement hebt met eigen sanitair en keuken.
  Eigen rust / ruimte is belangrijk dus zou het fijn zijn als een appartement 50 vierkante meter bevat .

  Een locatie waar het gevoel van veiligheid bovenaan staat .
  Er dag en nacht bereikbaar is bij paniek ( aanvallen ) of plotselinge problemen .
  Waar men snapt dat niet alles uit te leggen is waar wat vandaan komt .
  – Relativeren
  – Aanmoedigen
  – Gerustellen
  – Af en toe een dikke knuffel

  – gelijkwaardigheid gevoel niet boven de cliënt maar met en samen met de cliënt
  – open staan voor ideeën / verhalen van cliënt .
  – autisme kennis
  – omgaan / respecteren
  – hsp ( hoog sensitief personal )
  – als team Out of de box kunnen denken
  – Mogelijkheid tot 1 op 1 begleiding overdag
  – mee kunnen flexen met niveau van denken / emotioneel wanneer alles teveel is kan ik weinig en heb ik veel hulp nodig, wanneer ik mij veilig voel kan ik veel meer .
  Daarnaast wil ik wel de nadruk leggen op kunnen is niet altijd aankunnen .

  Wat fijn zou zijn als de Nadruk op talenten wordt gelegd ipv te hoge doelen stellen .

  Wat een belangrijk punt is is dat er mensen begeleiden waarbij ik mij veilig voel en alles mee kan delen .
  Mocht ik mij niet veilig voelen bij een persoon is het belangrijk dat het wordt gerespecteerd en gesnapt wordt dat dat dan niet werkt .

  Denken jullie het warme team te zijn die “aansluiten” bij mijn hulpvraag stuur dan gerust een berichtje .
  En laat weten waarom en wat je kunt bieden !

  Het liefst omgeving Gelderland.

  Reacties mailen naar: thatsthespiritanouk1996@gmail.com

 • 19 juni 2020 Zelfstandige woonruimte gezocht Lees meer

  Man (36 jr) zoekt zelfstandige woning (huur/koop) in de regio Groningen, Drenthe. Reacties kun je mailen naar oortmers@xs4all.nl

 • 14 mei 2020 Gezocht: woonruimte voor zoon in Tilburg Lees meer

  Hallo,

  ik ben voor mijn zoon op zoek naar beschermd wonen in Tilburg.

  Hij wordt binnenkort 18 jaar. Hij heeft ASS en ADHD en is hoogbegaafd. Het is een lieve vent die aangewezen is op veel begeleiding ivm automatiseringsproblemen. Mijn zoektocht is lastig want voor deze doelgroep kom ik vaak uit op grote groepen waar jongeren wonen of verstandelijk beperkten.

  Ik zoek voor hem een gezellig stekkie met een eigen woon-/slaapkamer met eigen douche en wc en het liefst met een klein keukentje. Heb je een goede suggestie? Graag laat het mij weten.
  Zit jij met hetzelfde probleem laat het mij ook weten, misschien kunnen we dan iets gezamenlijks opzetten.
  Heel graag reacties via de mail: silvievandenbroek@gmail.com
  Bedankt alvast, groetjes Silvie.

 • 21 april 2020 Gezocht: Vriendelijke en rustige jongeman zoekt woonruimte Lees meer

  Ik ben een vriendelijke en rustige jongeman (23 jaar) met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In Noord-Brabant ben ik opgegroeid en op dit moment woon ik in Gelderland, niet ver van de Brabantse grens. Ik ben op zoek naar een nieuwe woonruimte – en die mag zich ook buiten Brabant en Gelderland bevinden!

  Toen ik studeerde, woonde ik enkele jaren doordeweeks op kamers. Inmiddels woon ik al twee jaar volledig op mezelf. Ik woon echter op basis van antikraak, en zou graag een woonruimte betrekken met wat meer zekerheid. Ik vind het niet erg om bijvoorbeeld de keuken of douche te delen, of om klusjes te verrichten of de tuin bij te houden. Ik rook niet en heb een normaal dag-nachtritme.

  Bij mij is op 2-jarige leeftijd autisme vastgesteld. Qua wonen, alsook op andere gebieden, heeft dit tot dusver geen enorme beperkingen opgeleverd. Ik schat dan ook in dat ik niet direct op zoek ben naar woningen / woongroepen die speciaal gericht zijn op mensen met autisme, maar tegelijkertijd sluit ik een ‘speciale woning’ ook zeker niet op voorhand uit. Sowieso zoek ik een rustige woning in een rustige omgeving.

  Voor tips, vragen of aanvullende informatie, kunt u mij mailen: m-nederland@outlook.com

  Alvast hartelijk bedankt!

 • 29 maart 2020 Begeleid wonen met autisme (PDD-NOS) Lees meer

  Ik ben op zoek naar begeleid wonen in de omgeving Drechtsteden. Ik heb een katje dat ik mee wil nemen, dus het liefst een grotere ruimte voor mezelf.

  Ik ben een jonge meid van 23 en ik heb PDD-NOS, ik heb hierdoor veel en goede begeleiding nodig. Ik ben vaak erg druk in mijn hoofd, chaotisch en ik kan moeilijk plannen moeilijk keuzes maken, waar door ik vaak de verkeerde keuzes maak. Daarom heb ik 24-uurs begeleiding nodig van iemand die mij goed ondersteunt en met mij goeie afspraken kan maken, zodat ik die na kan komen. Weet iemand iets, of kan iemand me helpen, dan hoor ik het graag.

  Reacties kunnen naar pp97@hotmail.nl.

 • 10 maart 2020 Nieuw wooninitiatief Harmelen (Utrecht) Lees meer

  Stichting ‘De Woongaard Harmelen’, een startend ouderinitiatief, voor mensen met ASS met een normale tot hoge intelligentie, heeft plaats voor jongvolwassen bewoners. Dit wooninitiatief wordt gekenmerkt door actieve betrokkenheid van de ouders/vertegenwoordigers. Niet alleen tot het realiseren maar ook na de realisatie is de betrokkenheid van ouders/vertegenwoordigers een voorwaarde om dit wooninitiatief te kunnen verwezenlijken.

  Wij zijn aangesloten bij de Grasboom, een organisatie die ruime ervaring heeft met het opzetten van zelfstandige woonruimtes met begeleiding op maat. Om bij “De Woongaard Harmelen” te kunnen wonen heb je een indicatie Beschermd Wonen nodig.

  Ben je 18 jaar of ouder en samen met je ouder/ vertegenwoordiger op zoek naar;
  • een eigen appartement, in de directe omgeving van het centrum en OV
  • een beschermde woonplek waar je zelfstandig kunt wonen met begeleiding op maat
  • met aandacht voor zelfontwikkeling, structuur en voorspelbaarheid en aandacht voor sociale contacten
  Als je op bovenstaande ja kunt zeggen, is wonen bij Stichting “De Woongaard Harmelen” misschien iets voor jou! Wil je meer weten? Kijk dan op onze website: www.dewoongaard.org.

  Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met:

  Wooninitiatief De Woongaard Harmelen
  Secretariaat • Angela Kroon
  Zwanebloem 44 • 3628 NB Kockengen
  Info@dewoongaard.org
  T 0648638961

 • 20 februari 2020 Kleinschalig wooninitiatief in Wassenaar zoekt deelnemers Lees meer

  Stichting ‘Wooninitiatief Wassenaar’ (in oprichting, maar met vergevorderde plannen) zoekt deelnemers voor kleinschalig beschermd wonen project en ouders/verzorgers/sponsors die actief willen meehelpen bij de realisatie ervan. Doelgroep is jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar met ASS, een normale begaafdheid en een zekere mate van zelfstandigheid. Onze speerpunten zijn:

  * eigen woonunit (max. aantal 16)
  * betaalbare woonlasten
  * rustige woonomgeving
  * sociale contacten
  * begeleiding op maat
  * bevorderen zelfredzaamheid

  Voor meer informatie, bezoek onze site: www.wooninitiatiefwassenaar.nl of mail naar thorwald@wooninitiatiefwassenaar.nl.

 • 7 februari 2020 Gevraagd: mede-oprichters voor een Auti woongroep Lees meer

  Wij zoeken mede ouders of familieleden die samen met ons een ouderinitiatief op willen zetten. Omgeving Beveland of Walcheren.

  Onze zoon Patrick is 33 jaar oud met een ernstige verstandelijke beperking en is tevens autistisch. Zijn autisme is bepalend voor zijn leven. Wij hebben veel boeken van autisme gelezen, lezingen gevolgd en ben bezig met een opleiding autismecoach. De methode Geef mij de Vijf spreekt ons erg aan en aan de hand daarvan willen wij een woning starten die autistisch vriendelijk is en met begeleiders die echt begrijpen wat het is om met autisme te leven.

  Reacties kunnen naar wildangelina121@yahoo.com.

 • 31 januari 2020 Liefdevolle woonplek gezocht in Gelderland Lees meer

  Ik ben op zoek naar:

  – Een liefdevolle woonplek (appartement) in Gelderland
  – Prikkelarm
  – Een goed vangnet bij angst paniek
  – Autisme kennis
  – ondersteuning bij zelfverzorging en mogelijk wat huishoudelijke taken en koken
  – eigen regie is zeer belangrijk
  – ruimte voor goed overleg !

  Een plek waar mijn lieve hulphond ook mee naar toe mag. Reacties kun je sturen naar thatsthespiritanouk1996@gmail.com Je kunt me ook bereiken via 06-14062469.

 • 22 november 2019 Gezocht: ouders/vertegenwoordigers voor wooninitiatief in Zeist Lees meer

  Wooninitiatief ‘Authentiek’ Zeist is een initiatief voor jongvolwassenen met autisme en een gemiddelde tot hogere intelligentie.

  Ik ben een ouder van een 20 jarige zoon met autisme en we staan nog open voor andere ouders/vertegenwoordigers die willen participeren in het opzetten van een kleinschalig ‘beschermd wonen project in de gemeente Zeist’.

  De toekomstige bewoners moeten de regie over hun leven in eigen handen willen nemen, hun eigen voordeur kunnen beheren, open staan voor begeleiding op maat en een eigen inkomen uit werk of uitkering hebben. We willen graag een groep vormen met bewoners die elkaars goede buur zijn en elkaar ook kunnen ondersteunen bijvoorbeeld op sociaal vlak.

  Momenteel hebben we al een groep ouders/vertegenwoordigers gevormd, maar we staan nog steeds open voor ouders/vertegenwoordigers die willen aanhaken. Voor het verder realiseren van dit initiatief zoeken we ouders/vertegenwoordigers die, in een actieve rol binnen het project, willen meedoen.

  Wonen:
  De gemeente Zeist heeft bereidheid getoond mee te willen denken in een dergelijk woonvorm. We zijn momenteel bezig met het zoeken naar een geschikte locatie.

  Zorg:
  In onze visie willen wij de zorg/begeleiding zelf inkopen volgens de WMO en WLZ gestelde eisen van ‘Beschermd wonen’.

  Belangrijke speerpunten voor alle deelnemers zijn:

  Bevorderen zelfredzaamheid
  Bieden van structuur
  Een eigen appartement
  Sociale contacten
  Winkels en andere voorzieningen in de buurt
  Positieve houding tav ontvangen ondersteuning

  Spreekt bovenstaande informatie u aan en wilt u meer informatie, mail of bel mij dan.

  Simone Engelmann, 06-44231713.

 • 18 november 2019 Stichting de Grasboom zoekt deelnemers nieuw op te zetten wooninitiatief voor ouderen met ASS (35+) Lees meer

  De Grasboom is een organisatie opgezet door ouders van jongvolwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum en een normale tot hoge intelligentie. Inmiddels zijn er in midden-Nederland 9 ouderinitiatieven gerealiseerd waar ruim 100 bewoners wonen die begeleiding krijgen op maat. Ieder project draait geheel zelfstandig onder de koepel van de Grasboom.

  De grasboom 35+ onderscheidt zich van de reeds bestaande initiatieven door zich te richten op volwassenen met ASS die een blijvende woonplek zoeken, met begeleiding die bij hen past.
  Tot nu toe bestaat er geen passende woonvorm, een plek waar ze zich veilig kunnen voelen, met begeleiding gericht op het behouden van vaardigheden en het voorkomen van verwaarlozing en vereenzaming.
  Gezien de leeftijd zijn er misschien geen ouders meer die mee kunnen helpen een initiatief op te zetten en draaiende te houden, dus zijn we genoodzaakt te zoeken naar andere mogelijkheden zoals familie of vrijwilligers en eventueel bewoners zelf.
  Gezamenlijk kijken we hoe een aantal zaken vorm gegeven kunnen worden, rekening houdend met het ouder worden van de bewoner en de daarbij behorende problematiek.

  De Stuurgroep Grasboom ASS 35+ is in mei 2018 opgericht, samengesteld uit ouders van verschillende Grasboom-projecten. Inmiddels zijn er een aantal bijeenkomsten geweest met belangstellenden. Daaruit zijn 3 werkgroepen geformeerd die hard bezig zijn e.e.a. vorm te geven en te zoeken naar passende locaties.
  We zijn nog op zoek naar medekandidaten die geïnteresseerd zijn en daarbij willen helpen.

  Voor aanmelden of meer informatie kun je een e-mail sturen naar 35plus@degrasboom.nl.

  Het is ook mogelijk telefonisch contact te hebben. Stuur in dat geval een e-mail met vermelding van je telefoonnummer, dan bellen we je.

  Zie ook onze websites:
  www.grasboom35plus.nl
  www.degrasboom.nl

 • 2 september 2019 Woonplek beschikbaar in Heeswijk-Dinther Lees meer

  Stichting Anders Wonen in Heeswijk-Dinther heeft een fijne woonplek beschikbaar voor een toekomstige bewoner/bewoonster.

  Een korte introductie: Stichting Anders Wonen is een kleinschalig wooninitiatief, woonachtig in de oude pastorie in Heeswijk-Dinther en voortgekomen uit een aantal ouders dat de zorg van hun kind anders wil dan in een reguliere zorginstelling. De bewoners wonen gezamenlijk in een mooi huis in het dorp van Heeswijk-Dinther. Iedere bewoner beschikt over een eigen slaapkamer en deelt de overige ruimten van het huis met elkaar. Belangrijk in dit huis is dat de setting zoveel mogelijk die van een gezin nabootst.

  Binnen ons huis werken dagelijks professionele coaches om waar nodig te ondersteunen. In onze woongroep streven we naar een warme sfeer, waarin veiligheid, vertrouwen en gezelligheid centrale thema’s zijn. Op deze manier ontstaat een klimaat waarin iedereen zich geaccepteerd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

  De bewoners hebben allen een lichte beperking. Dit kan zijn een licht verstandelijke beperking, een vorm van autisme, of een aanverwante beperking.

  Onderstaand een korte schets van het profiel van een toekomstige bewoner van Stichting Anders Wonen:

  • De toekomstig bewoner is in bezit van een PGB
  • De toekomstig bewoner heeft een ZZP indicatie
  • De leeftijd van de toekomstig bewoner ligt ongeveer tussen de 18 en
  35 jaar
  • De toekomstig bewoner is in bezit van dagbesteding dan wel is
  bereid dagbesteding te gaan volgen
  • De toekomstig bewoner is niet bekend met agressie
  • De huidige bewoners zijn sportievelingen. Leuk als je daar affiniteit
  mee hebt. (maar hoeft niet hoor)

  Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten ? Bel of mail ons en we vertellen je graag onze visie. Of maak een afspraak en kom een keertje vrijblijvend kijken. Gezellig !

  Ben je op zoek naar een plek voor weekendopvang of dagopvang? Bij ons ben je ook hiervoor aan het juiste adres.

  Bel of mail gerust.

  Colinda Scheepstra, T 06-52563503
  Colinda.scheepstra@gmail.com

Sluiten
Word nu lid!