Home Agenda WEBINAR Inzichten in autisme door Frans Coolen – AIC Hoofddorp – 26 november en 17 december
WEBINAR Inzichten in autisme door Frans Coolen – AIC Hoofddorp – 26 november en 17 december
17 december 202019:30 - 21:30
Noord-HollandZoom

Deze webinar is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over autisme. Bijvoorbeeld omdat je net zelf de diagnose hebt gekregen of iemand in je omgeving hebt die autisme heeft en je daar meer over zou willen leren. Frans beantwoord de vraag wat autisme is, hoe autisme zich kenmerkt volgens de DSM5 en welke impact autisme heeft op de omgeving. Hij koppelt theorie aan praktijkvoorbeelden om de kenmerken van autisme te verduidelijken. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Frans Coolen is na 32 jaar in loondienst bij verschillende organisaties en instellingen in 2013 gestart als zelfstandig adviseur en trainer voor zijn eigen bedrijf ‘Into autisme’. Vanuit deze plek kan hij zich nog beter richten op zijn ‘core business’: hulp bieden aan mensen met autisme en aan mensen in hun omgeving.

De webinar wordt in 2 delen aangeboden, op donderdag 26 november 2020 en op donderdag 17 december 2020 tussen van 19.30 tot 21.30 uur via Zoom waarbij de eerste bijeenkomst zich richt op basiskennis en de tweede een verdieping biedt. Overigens kan je er ook voor kiezen om slechts één bijeenkomst te volgen.

Aanmelden is noodzakelijk en kan door een email te sturen naar aichoofddorp@gmail.com. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus ben er snel bij.

Sluiten
Word nu lid!