Home Agenda Uitnodiging: Thema Middag over Autisme en Werk!
Uitnodiging: Thema Middag over Autisme en Werk!
23 maart 202414:00 - 16:30
Drenthe, Flevoland, Friesland, OverijsselPannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89, Steenwijk

Kom en ontdek meer over autisme en werk tijdens onze speciale themamiddag! We nodigen je uit om deel te nemen aan een boeiende middag vol informatie en inspiratie, georganiseerd door NVA Steenwijkerland.

Het programma van deze middag:

  • 14.00 uur – Informatiemarkt
  • 14.15 uur – André Jansen deelt persoonlijke ervaringen
  • 15.00 uur – Informatiemarkt
  • 15.15 uur – NVA presentatie over WerkWeb Autisme
  • 16.00 uur – Informatiemarkt

De deelnemende partijen aan de informatiemarkt zijn Sociaal Werk De Kop – Overijssel, RIBW Overijssel en uiteraard staat NVA Steenwijkerland er ook met een informatietafel. Uiteraard is er ook gelegenheid om in gesprek te gaan met André.

Over de spreker:

André Jansen, geboren in 1963 en opgegroeid in een Philips wijk in Noord-Brabant, heeft een leven vol ups en downs doorgemaakt. Met 36 jaar huwelijk achter de rug, heeft hij in 2019 het pad van scheiding betreden. Uit dit huwelijk zijn drie volwassen kinderen voortgekomen, met wie hij helaas geen contact meer heeft. Na de Middelbare Hotelvakschool en gewerkt te hebben in verschillende keukens en bedrijven, heeft André zijn diploma voor HBO-IW (Inrichtingswerk), de voorloper van het huidige Social Work, gehaald. Met deze achtergrond begon hij een indrukwekkende carrière in de 24-uurs zorg. Zijn ervaring omvatte onder andere: Very Intensive Care, de zorg voor laag niveau ernstig gedragsgehandicapten in de verstandelijk gehandicaptenzorg, crisisopvang voor jongens, maatschappelijke crisisopvang, KIB (Extreme psychiatrie) en TBS. In 2007 ontving André de diagnose autisme, wat in 2011 leidde tot afkeuring. Ondanks deze uitdagingen vond hij zijn weg naar dagbesteding voor autisten, waar hij zijn ervaringen en inzichten kan delen. André’s levensverhaal is doordrenkt met de ervaring van niet gezien worden en het constant opstaan na vallen. Zijn inzicht is waardevol, en uit een diepgewortelde overtuiging deelt hij graag zijn reis met anderen. Zijn boodschap is duidelijk: mijn onwetendheid hoeft niet jouw onwetendheid te worden.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Kom gewoon langs en laat je informeren en inspireren! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze waardevolle middag. Drankjes zijn voor eigen kosten.

Sluiten
Word nu lid!