Home Agenda Studeren en werken met autisme, het kan!
Studeren en werken met autisme, het kan!
18 oktober 201919:00 - 21:30
GroningenUMCG Rode Zaal (Hanzeplein 1) Groningen

Hoe ervarings,- en wetenschappelijk kennis mensen met autisme helpt in studie en werk. Daar praten we tijdens deze avond over met student Douwe Wilts en onderzoeker Jeanet Landsman.

Mensen met autisme kunnen heel veel. Toch vallen velen tussen wal en schip bij het volgen van een studie en het vinden en behouden van een fijne baan. Senior onderzoeker en projectleider Jeanet Landsman gaat in op mogelijke oorzaken hiervan en aangrijpingspunten om deelname in studie en arbeid te bevorderen. De kennis rondom dit thema is gebundeld in het WerkWeb-Autisme (www.werkwebautisme.nl ). Dit WerkWeb-Autisme biedt mensen met autisme ondersteuning in opleiding en werk. Jeanet laat zien hoe dat werkt en wat je hiermee kunt. Er is ruim de gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Ook Douwe Wilts komt aan het woord. Als student met autisme weet hij uit eigen ervaring wat erbij komt kijken en waar je tegen aanloopt als je met autisme gaat studeren.
Tijdstip: Vrijdag 18 oktober om 19.30 uur.

Inloop vanaf 19.00 uur
Plaats: UMCG Groningen, Hanzeplein 1, 9713 GZ te Groningen in de ‘Rode Zaal’, bewegwijzering aanwezig
Aanmelding: U dient zich vooraf op te geven via: aic_groningen@live.nl Graag onder vermelding van naam en aantal. Na aanmelding ontvangt u een email-bericht, waarin u wordt gevraagd het entreegeld over te maken. De kosten zijn €2,50 per persoon. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus VOL=VOL Voor koffie en thee wordt een bijdrage gerekend.
Kijk voor de meest recente informatie op onze facebookpagina: www.facebook.com/aicgroningen

 

Sluiten
Word nu lid!