Home Agenda Thema-ochtend vriendschap en relaties – AIC Bergen op Zoom
Thema-ochtend vriendschap en relaties – AIC Bergen op Zoom
5 april 202410:00 - 12:00
Noord-Brabantde Wittenhorst Lindelaantje 1 4661 JK Halsteren

5 april gaan we praten over het thema vriendschap door middel van topics.

Uiterste inschrijfdatum: 4 april 16:00 uur

Deze ochtend starten we met een intro over wat vriendschap betekent voor mensen met ASS.
Na de intro gaan we door met iets nieuws waarin jullie namelijk zelf de interactie met elkaar aangaan doormiddel van TOPICS. Topics zijn speciale aandachtspunten of onderwerpen die uiteraard in het thema staan van VRIENDSCHAP.
Wij hebben hiervoor kaartjes waar de topics opstaan Wat de topics zijn blijft voor jullie nog even een geheim, want jullie mogen deze ochtend de kaartjes zelf pakken als je aan de beurt bent
Niemand weet zijn of haar topic dus van te voren. Aan de hand van de topics op de kaartjes gaan wij met jullie in gesprek over het onderwerp wat er op het getrokken kaartje staat.
Op deze manier komt iedereen dus aan het woord en komen we meer over elkaar te weten door jullie meningen met elkaar te delen. Want ieder persoon met ASS is uniek.
En ieder uniek persoon kan van elkaar leren door te delen. Of erkent zich in de mening van de ander door te delen waardoor zelfs leuke nieuwe contacten kunnen ontstaan.
Heb jij ASS en of ken je iemand met ASS en vind je het een beetje spannend om alleen naar de thema-ochtend te komen neem gerust een vriend/vriendin, of kennis mee.
Kom je het liefst alleen en ontmoet je graag anderen personen met ASS je bent meer dan welkom.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-vriendschap-en-relaties-aic-bergen-op-zoom-5-april-2024/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!