Home Agenda Thema-ochtend sport en autisme – AIC Bergen op Zoom
Thema-ochtend sport en autisme – AIC Bergen op Zoom
3 maart 202310:00 - 12:00
Noord-Brabantde Wittenhorst Lindelaantje 1 4661 JK Halsteren

Autisme en sport. Dit kan een uitdaging zijn. Standaard zijn de denksporten zoals schaken en dammen. Daar heb je vastomlijnde spelregels, maar wat nu als je meer een teamsport wilt gaan doen zoals bijvoorbeeld voetbal, volleybal, handbal noem het maar op. Maar ook een individuele sport kan voor obstakels zorgen.

Sporten moet leuk zijn, maar het kan ook heel vervelend worden als je autisme hebt.

Deze ochtend gaan we hier verder op in. In Bergen op Zoom is de Fit fabriek, en deze hebben een onderdeel Uniek sporten. Wat is er uniek aan sporten? De mensen van Uniek sport / de Fitfabriek, gaan samen met jou als persoon kijken wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren binnen een team of als eenling. Er wordt op maat een traject uitgezet. Wil je wel gaan sporten, maar weet je niet goed wat nu bij je past, dan kijken ze samen met jou wat past bij jou, en wat jij leuk vindt.

Robin Sjerp van de Fit fabriek komt samen met zijn collega deze ochtend een lezing geven over “aangepast” sporten. Wat zijn de mogelijkheden.
Er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen, maar ook om samen een afspraak te maken om een traject in te gaan met elkaar.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-autisme-in-het-gezin-aic-bergen-op-zoom-20-januari-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!