Home Agenda Thema-ochtend Mind my Mind – AIC Roosendaal
Thema-ochtend Mind my Mind – AIC Roosendaal
27 januari 202309:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

AIC Roosendaal draait op vrijdag ochtend 27 januari de succesvolle animatiefilm “Mind my mind”.
Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met autisme? Hoe komen indrukken binnen en worden deze verwerkt? Deze ontroerende animatiefilm brengt het verhaal van Chris, een man met autisme, die reageert op de sociale en emotionele uitdagingen in zijn leven, zoals een feestje of een date .
Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor model vliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen. Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloog,
die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans…

‘Mind My Mind’ is een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding van een leven met autisme. In een prachtige hand getekende animatie geeft regisseuse Floor Adams op een originele manier een inkijk in deze voor iedereen herkenbare wereld.
De film Mind my mind duurt 30 minuten en biedt zeker stof tot nadenken. Na de film zullen we samen over dit boeiende onderwerp in gesprek gaan.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-mind-my-mind-aic-roosendaal-27-januari-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!