Home Agenda Thema-ochtend kijk- lees en luistertips – AIC Roosendaal
Thema-ochtend kijk- lees en luistertips – AIC Roosendaal
25 november 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

Iedereen herkent dit denk ik wel: goede herinneringen aan dat ene boek,
omdat je er zoveel aan hebt gehad. Of aan die film waarin je zoveel herkende.
Gaandeweg hebben de meeste van ons al heel wat gezien en gelezen aan boeken, films, televisie series of documentaires over autisme. En daar zitten soms enorm waardevolle boeken, films enz. tussen die je enorm op weg kunnen helpen.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je dit nog niet zoveel hebt gehad en nog enorm op zoek bent naar specifieke boeken of informatie over een bepaald thema of onderwerp over autisme.

Vrijdag 25 november willen wij de ochtend besteden aan jullie favorieten en aanraders. Welke boeken, films, enz. zijn volgens jou beslist de moeite waard om te lezen of zien? Natuurlijk moeten ze wel een duidelijke link hebben met autisme.

Omdat wij zoveel mogelijk boeken, films, series enz. proberen te bespreken, is het handig als je vooraf een lijstje maakt met de redenen waarom je die boeken/films/enz. zou aanraden. En heb je het in de kast staan, dan is het natuurlijk leuk als je het meeneemt.

Wij zien je graag op deze ochtend en hopen op een heleboel kijk-, lees en luistertips voor de herfst en winter. Wie weet zitten er goede cadeautips bij voor de decembermaand.

Aanmelden kan via onderstaande button, via de QR code of via onze website www.nva-nb.nl
Let op! Mocht u verhinderd zijn verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-kijk-lees-en-luistertips-aic-roosendaal-25-november-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!