Home Agenda Thema-ochtend hoe kijk je nu tegen je eigen jeugd aan – AIC Eindhoven
Thema-ochtend hoe kijk je nu tegen je eigen jeugd aan – AIC Eindhoven
24 april 202409:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Dommel Bennekelstraat 131 5654 DD Eindhoven

Op woensdagochtend 24 april organiseert het Autisme Info Centrum (AIC) Eindhoven een bijeenkomst waarin we met elkaar gaan terugkijken op de eigen jeugd.
“Na tweeëntwintig jaren in dit leven Maak ik het testament op van mijn jeugd” Frank, vrijwilliger van het AIC, neemt je mee:
In ’66 zong Boudewijn de Groot dit lied de hitlijsten in. Ik was toen pas 13 of 14 en desondanks al gefascineerd door de tekst. Ik had toen nog niet genoeg bagage voor een testament, maar de tekst sprak me toch al enorm aan. Oa: “Voor mijn ouders is het album met de plaatjes, Die zo vals getuigen van een blijde jeugd” is zo’n strofe waar ik toen al veel in herkende, lang voordat ik m’n diagnose had gehad. Dat zou toen nog ruim 40 jaar duren, eer die kwam. En toen ik die eenmaal gekregen had, ging de beerput open en kwam het grote terugkijken; op mijn opvoeding, mijn broers en zussen, mijn ouders, de scholen, de vriendjes (of het gebrek daaraan) uit de buurt en van school en hoe ik achteraf de invloed van mijn autisme daarin zou kunnen terugzien. Of bij mijn familieleden… ‘

Wanneer ben jij naar je verleden terug gaan kijken om te zien hoe deze je huidige persoonlijkheid mede gevormd heeft? Wil je hier eens met andere mensen met de diagnose autisme over praten? Dan zien wij je graag op deze themaochtend om hier met onze vrijwilligers en gelijkgestemden over van gedachten te wisselen.
Je bent van harte welkom!

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-hoe-kijk-je-nu-tegen-je-eigen-jeugd-aan-aic-eindhoven-24-april-2024/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!