Home Agenda Thema-ochtend autisme en ouderschap – AIC Roosendaal
Thema-ochtend autisme en ouderschap – AIC Roosendaal
23 juni 202309:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

De komst van een baby is voor alle ouders een ingrijpende gebeurtenis. Voor mensen met autisme kan deze ervaring nog ingrijpender zijn. Dit heeft onder meer te maken met het grote aantal veranderingen in de dagelijkse routine. Vaak valt deze routine vlak na de geboorte zelfs geheel weg. Alles is dan gericht op de behoeften van het jonge kind dat zich nog maar weinig aantrekt van het dag- en nachtritme van de ouders.

Maar ook als kinderen ouder worden zullen binnen gezinnen waar autisme voorkomt blijvend extra aanpassingen nodig zijn om de boel reilende en zeilende te houden, zeker als je als ouders zelf (ook) autisme hebt.

Mogelijk dat dit zelfs vragen bij jou of je omgeving oproept of je als ouder met autisme wel goed voor je kind, voor jezelf en/of je partner kunt zorgen.
Op deze ochtend willen samen een aflevering van Autisme TV bekijken en het daarna hebben over alle aspecten rondom autisme en ouderschap.
Iedereen met ervaringen rondom autisme en die mee wil praten over dit onderwerp is welkom.

Of je nu zelf autisme hebt of iemand kent met autisme, bijvoorbeeld op je werk of in jouw familie- of vriendenkring. Wel graag vooraf even aanmelden via onderstaande link.

Let op: Mocht u verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven, zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten.

Entreeprijs:
gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-autisme-en-ouderschap-aic-roosendaal-23-juni-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!