Home Agenda Thema-ochtend Autisme en de wet- en regelgeving rondom werken – AIC Breda
Thema-ochtend Autisme en de wet- en regelgeving rondom werken – AIC Breda
11 november 202210:00 - 11:30
Noord-BrabantOntmoetingscentrum De Vlieren (Monseigneur Nolensplein 1) 4812 JC Breda

Autisme en de wet- en regelgeving rondom werken. Er is niet één bepaald soort werk dat bij je past als je autisme hebt. Mensen met autisme vind je in alle mogelijke sectoren. Als je (begeleid) gaat werken, kom je een heleboel instanties en diverse wet- en regelgeving tegen. Dit kan soms overkomen als een heel doolhof met informatie en regelgeving. Maar welke informatie is op jou van toepassing? Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Weet je wat een jobcoach is en voor je kan betekenen?
Moet ik een jobcoach zelf betalen? Wat is loondispensatie?
Wanneer kom je in aanmerking voor een beschutte werkplek? Wat is de WLZ en de WIA?

Om te weten te komen wat dit voor jou kan betekenen is er op 11 november 2022 een lezing door Jan Willem Keulemans, Jobcoach van Opmaat Brabant.
Opmaat Brabant is een job coaching en traject begeleidingsdienst met specifieke kennis op gebied van Autisme.
Een jobcoach begeleidt deze mensen naar zowel betaald als onbetaald werk. Daarnaast word je bijgestaan als je te maken hebt met UWV of gemeente. Een jobcoach heeft veel kennis op gebied van uitkeringen en mogelijke
consequenties bij betaalde arbeid.

Wil jij meer informatie over de wet- en regelgeving of heb je een specifieke vraag over jouw situatie? Dan ben je deze ochtend van harte welkom.

Om veiligheid te waarborgen, is er een maximaal aantal bezoekers voor deze bijeenkomst. Om die reden is het verplicht om je aan te melden. Wacht dus niet te lang met opgeven, vol = vol. Zijn er geen tickets meer beschikbaar? Zet jezelf dan op de reservelijst! Ben je verhinderd? Stuur dan een e-mail naar secretaris@nva-nb.nl om anderen de kans te geven om
deel te nemen.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-ochtend-autisme-en-de-wet-en-regelgeving-rondom-werken-aic-breda-11-november-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!