Home Agenda Thema-avond wonen met autisme
Thema-avond wonen met autisme
19 september 201920:00 - 22:00
Zuid-HollandDe Wieken (Wassenaarsestraat 5) in Noordwijk

Waar kan iemand met autisme wonen? Het vinden van een geschikte woning is niet altijd eenvoudig en een puzzel. Vaak hebben mensen met ASS een vorm van begeleiding en ondersteuning nodig. Dit vraagt maatwerk. Deze bijeenkomst op 19 november in Noordwijk is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijke woonvormen die er zijn.

Silhouet Coaching Noordwijk- Friso Lenders komt spreken over Beschermd Wonen. Silhouet heeft een aantal woningen in Noordwijk voor mensen met een normale intelligentie en ASS. Hij zal vertellen over hoe het proces verloopt van het doen van een aanvraag voor een indicatie voor Beschermd wonen, het voeren van een intake, het opstellen van een projectplan tot hoe begeleiding verloopt bij het wonen.

Voorzet – Vera Koers zal samen met haar cliënt Esther Koppejan vertellen over ambulante begeleiding bij zelfstandig wonen. Dit zullen zij doen in de vorm van een interview waarin persoonlijke ervaringen worden gedeeld.

De avond vindt plaats op 19 september in De Wieken (Wassenaarsestraat 5) in Noordwijk. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het officiële gedeelte start om 20.00 uur. Er zal een kleine informatiemarkt aanwezig zijn.

Aanmelden

Wel graag van te voren aanmelden via: aanmelden@welzijnnoordwijk.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer per deelnemer of via Gerda van Kooten, 071-7114334 / 06-40789048.

Iedereen die belangstelling heeft voor autisme is van harte welkom!

Sluiten
Word nu lid!