Home Agenda Thema-avond vrouwen en autisme
Thema-avond vrouwen en autisme
29 mei 201920:00 - 21:30
UtrechtBuurtcentrum Parkwijk (Eerste Oosterparklaan 76) in Utrecht

Het Autisme Informatie Centrum Utrecht organiseert samen met Annelies Spek een thema avond over vrouwen en autisme. De avond is bedoeld voor vrouwen met autisme, familie, hulpverleners en andere geïnteresseerden. De toegang is 3,50 euro inclusief koffie en thee (graag gepast en contant betalen).

Deze avond is al uitverkocht. Belangstellenden kunnen zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Dat kan via ons mailadres: aicutrecht@nvaregio.nl

Let hierbij op het volgende

  • Zet in het onderwerp van de mail de datum van de thema-avond
  • Vermeld uw voor en achternaam.
  • Vermeld in de mail met hoeveel personen u wilt komen
  • Als u vanuit een organisatie komt is dit handig voor ons om te vermelden
  • U krijgt een ontvangstbevestiging
  • Er zijn helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en plaatsing gaat op volgorde van aanmelding

Over Annelies Spek

Annelies Spek is klinisch psycholoog en hoofd van het Autisme Expertisecentrum (diagnostiek en behandeling bij ASS). Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

Bereikbaarheid

Het buurtcentrum ligt tussen Apotheek Fleir en Gezondheidscentrum Julius en is op loopafstand van winkelcentrum Parkwijk. De bushalte ‘Eerste Westerparklaan’ ligt op ca 3 min loopafstand en lijn 28 gaat ca iedere 8 min naar en van Utrecht centraal station.

Er zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar.

 

Sluiten
Word nu lid!