Home Agenda Thema-avond Mind your mind – AIC Goes
Thema-avond Mind your mind – AIC Goes
9 januari 202319:30 - 21:00
ZeelandWijkhuis de Spinne Joseph Lunslaan 7 4463 CV Goes

Mind My Mind is een korte film die laat zien wat er gebeurt in het hoofd van iemand met autisme. Hoe komen indrukken binnen en hoe worden complexe sociale situaties zoals boosheid en verliefdheid verwerkt?

De korte film brengt het verhaal van Chris, een man met autisme, en het mannetje in zijn hoofd. Samen worden ze geconfronteerd met de sociale en emotionele uitdagingen van het leven waarin ze zich staande proberen te houden. ‘Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen. Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloog, die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans… ‘

Na de film is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan, over de film en welke herkenbare zaken er voorbij zijn gekomen bij de film. Om veiligheid te waarborgen, is er een maximaal aantal bezoekers voor deze bijeenkomst. Om die reden is het verplicht om je aan te melden. Wacht dus niet te lang met opgeven, vol = vol.

Zijn er geen tickets meer beschikbaar? Zet jezelf dan op de reservelijst!
Ben je verhinderd stuur dan een e-mail naar secretaris@nva-nb.nl om anderen de kans te geven om deel te nemen.
We hopen je te zien!

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-thema-avond-mind-my-mind-aic-goes-9-januari-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!