Home Agenda Thema-avond ‘Help, ik ben een autist’ in Eindhoven
Thema-avond ‘Help, ik ben een autist’ in Eindhoven
21 oktober 201919:00 - 21:30
Noord-BrabantDe Korenaer (Strausslaan 1) Eindhoven

Kom op maandag 21 oktober naar de thema-avond ‘Help, ik ben een autist’, gebaseerd op het levensverhaal van Pascal van IJzendoorn.

“Al van jongs af aan lukte het mij niet om mee te komen met mijn leeftijdsgenoten. Ik was anders en viel daardoor al snel buiten de groep. Dit was een reden voor verschillende hulpverleners om zich over mijn doen en laten te buigen. Eens waren ze het niet met elkaar, waardoor mijn diagnosekaartenbak snel gevuld werd. Totdat ik, op mijn 32e, die ene co-assistent trof die eigenlijk niet twijfelde en al snel met een diagnose kwam die paste bij al mijn klachten: autisme.”

“Inmiddels heb ik de afgelopen  zes jaar de autistische wereld aardig ontdekt en mijn leven weer volledig in mijn eigen handen. Maar daar wilde ik het niet bij laten. Te vaak zag ik dat mensen om mij heen met dezelfde problemen vastliepen. Dit motiveerde mij en Ans Ettema om mijn levensverhaal op papier te zetten, dat sinds eind maart in boekvorm is uitgebracht. Ik hoop hiermee iemand te bereiken die aan het begin staat van het zoekproces dat ik jaren heb moeten doorlopen en diegene verder kan helpen.”

“In ons boek: ‘Help, ik ben een autist! Ik was het al voordat ik het wist.’ vertel ik hoe ik mijn verleden heb ervaren, welke wegen ik heb moeten bewandelen en hoe ik mijzelf nu staande houd in deze maatschappij.  Op maandag 21 oktober ben ik aanwezig bij het AIC in Eindhoven om mijn verhaal te delen, in gesprek te gaan en vooral vragen te beantwoorden. Ik hoop je daar te treffen!”

Wanneer:
maandag 21 oktober 2019
Deuren open om: 19:00
Aanvang: 19:30
Eindtijd: 21:30
Locatie: De Korenaer, Strausslaan 1, 5653 AJ, Eindhoven
Uiterste inschrijfdatum: 20 oktober, 16.00 uur
Kosten: leden gratis, niet-leden € 5,-

Meld je hier aan >>

 

Sluiten
Word nu lid!