Home Agenda Thema-avond Davis-methode in Tilburg
Thema-avond Davis-methode in Tilburg
6 november 201919:30 - 21:30
Noord-BrabantGebouw van MEE (Kloosterstraat 32) Tilburg

Op 6 november organiseert AIC Tilburg een thema-avond over de David-methode, een aangepaste benadering voor mensen met autisme. We nodigen je hierbij van harte uit voor deze avond!

Inge Meijer werkt met deze methode in praktijk Saisi in Breda. Ze verzorgde in mei de avond over beelddenken en autisme. De Davis-methode ziet de verwarring die in je ontstaat omdat je de wereld niet goed begrijpt als vertrekpunt. Door de training kunnen diep van binnen veranderingen ontstaan.

Het Davis-programma kent ook een aangepaste benadering voor mensen met autisme.
Vaak is hulpverlening meer gericht op wat aan de buitenkant zichtbaar is zoals het aanbieden van structuur en het aanleren van sociaal wenselijk gedrag. De Davis-methode richt zich meer op veranderen van de binnenkant. Bedoeling is het ik-gevoel te versterken en je meer inzicht in de werking van de wereld om je heen te geven en dat kan meer zelfstandigheid en meer rust geven.

Meld je hier aan >>

Kosten: 2 euro per persoon. Parkeren kan achter het gebouw van MEE (beperkt aantal plaatsen). Indien vol dan is er een parkeergarage bij het Louis Bouwmeesterplein (achter de schouwburg).

Sluiten
Word nu lid!