Home Agenda Thema-avond autisme en verslaving in Bergeijk
Thema-avond autisme en verslaving in Bergeijk
23 oktober 201919:00 - 22:00
Noord-BrabantAquinohuis (Dr. Rauppstraat 52) Bergeijk

Op 23 oktober organiseert het AIC De Kempen een thema-avond. Deze keer gaat het over autisme en verslaving. Wij nodigen je van harte uit om deze avond bij te wonen.

Je kunt verslaafd raken aan verschillende zaken, denk aan gokken, alcohol, drugs en gamen. Verslaving is een probleem. Je bent geleidelijk aan verslaafd geraakt, maar je kunt er niet meer vanaf komen. Het begint uit interesse, het begint als hobby, maar beheerst uiteindelijk je leven van alledag. Je komt misschien niet meer toe aan andere activiteiten, zoals school of werk of slapen. Onderzoeken laten zien dat mensen met ASS vaker een verslaving hebben vergeleken met leeftijdsgenoten zonder ASS. Hoe komt dat? Kan je verslaving voorkómen? Hoe kom je van de verslaving af? 

Op de informatieavond van 23 oktober staat dit onderwerp centraal. Het accent zal liggen op game-verslaving. Het onderwerp wordt ingeleid door Bert van de Meeberg, arts voor verstandelijk gehandicapten. Er zal ruim tijd zijn om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Meld je nu aan >>

Sluiten
Word nu lid!