Home Agenda Thema avond: Autisme en ouderschap
Thema avond: Autisme en ouderschap
30 oktober 202319:30 - 21:30
Drenthe, OverijsselPannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89 te Steenwijk

Heb je te maken met autisme in jouw gezin? Ben je een ouder (met autisme) die zoekt naar manieren om de toekomst van jouw kind met autisme op een positieve manier vorm te geven? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou!

Op maandag 30 oktober 2023 nodigen we je van harte uit voor een inspirerende avond over “Autisme en Ouderschap” georganiseerd door NVA Steenwijkerland. Dit evenement is bedoeld voor ouders, professionals en iedereen die betrokken is bij kinderen van 0-18 jaar met autisme.
🗓 Datum: 30 oktober 2023
🕢 Tijd: 19.30 – 21.30 uur
🏠 Locatie: Pannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89 te Steenwijk
🚪 Inloop vanaf: 19.15 uur
💰 Toegang: Gratis, inclusief consumpties

Spreker

Onze spreker voor de avond is Jolanda Terlien, een enthousiaste professional die zich richt op iedereen van 0 tot 18 jaar, hun ouders en de professionals die met hen werken. Ze gelooft in het vormgeven van de toekomst van onze kinderen en het maken van een verschil. Voor mensen met autisme kan ouderschap, opvoeden en opgroeien een prachtige maar vaak complexe uitdaging zijn.
Jolanda werkt vanuit haar eigen praktijk EWW met kinderen, hun ouders en professionals en heeft daarnaast een kinderopvang in Oldemarkt. Zoals ze zelf zegt; “Het gaat om het vormgeven van de toekomst van onze kinderen en het verschil durven maken.”
Tijdens deze interactieve lezing zal Jolanda waardevolle inzichten delen en praktische tips bieden voor ouders die te maken hebben met autisme, of het nu bij henzelf is of bij hun kinderen.

Aanmelden

Om zeker te zijn van een plekje, raden we je aan je aan te melden vóór 28 oktober 2023 via nva.steenwijkerland@autisme.nl.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze informatieve en ondersteunende avond. Laten we samen bouwen aan een positieve toekomst voor onze kinderen!

Sluiten
Word nu lid!