Home Agenda Start thematische gesprekgroep – NVA Hoorn
Start thematische gesprekgroep – NVA Hoorn
3 oktober 202313:15 - 15:45
Noord-HollandDe Hoofdzaak, Wilhelminalaan 2 te Hoorn

Dit najaar start NVA Hoorn weer twee reeksen: een middagreeks en een avondreeks.

De middagreeks vindt plaats op 3, 17, 31 okt, 14, 28 nov, 12 dec, 9 jan. van 13.15-15.45u bij De Hoofdzaak, Wilhelminalaan 2 te Hoorn. (nog enkele plekken)

De avondreeks vindt plaats op dezelfde locatie maar wordt nog ingepland. Mocht u interesse hebben, dan kunt u dit aangeven en dat nemen we contact op zodra de data bekend zijn.

Meer informatie:
Voor volwassenen met autisme met een gemiddelde tot hoge intelligentie is er een thematische gespreksgroep in Hoorn. Het doel van de gespreksgroep is om volwassenen met autisme met elkaar in contact te brengen en gelegenheid te bieden om met elkaar te praten over hun ervaringen rondom autisme.
NVA-Hoorn organiseert deze thematische gespreksgroep in samenwerking met De Hoofdzaak. Het betreft een reeks van 7 bijeenkomsten waarbij – aan de hand van veel voorkomende autisme gerelateerde thema’s – ervaringen worden uitgewisseld. De bijeenkomsten worden gehouden in bij De Hoofdzaak aan Wilhelminalaan 2 te Hoorn en worden gefaciliteerd door twee ervaringsdeskundige NVA-vrijwilligers.

Heb je interesse in deelname aan deze reeks? Word dan lid van onze vereniging (www.autisme.nl/lidmaatschap) en meld je aan via nva.hoorn@autisme.nl.

Entreeprijs:
NVA lidmaatschap

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

 

Sluiten
Word nu lid!