Home Agenda Schaatsen met AS we Meet in Utrecht
Schaatsen met AS we Meet in Utrecht
23 november 201912:00 - 18:00
UtrechtVechtsebanen (Missisippidreef 151) Woerden

Op zaterdag 23 november gaat As we Meet schaatsen in Utrecht. Ben jij wel in voor een leuke, winterse activiteit? Kom dan ook!

We verzamelen om 12:00 uur bij het station van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met de trein naar station Utrecht Centraal. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €7,80 met nog €1,- aan kaartautomaat kosten erbij. Er zijn twee deelnemers die beiden drie treinreizigers mogen meenemen met 40% korting. Vanaf station Utrecht Centraal nemen we bus 3 naar bushalte Franciscusdreef. De kosten van de bus retour zijn €3,48. Daarna is het nog 6 minuten lopen naar De Vechtsebanen. De verwachting is dat we daar rond 12:55 uur aankomen.

Mocht je op eigen vervoer met de auto naar De Vechtsebanen willen gaan, vul dan in je navigatiesysteem: Missisippidreef 151 in Utrecht in. Er is bij De Vechtsebanen een parkeergarage aanwezig welke €1,25 per uur kost. Hier is het alleen mogelijk om met pin te betalen. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 12:55 uur aanwezig is.

De entree voor het schaatsen is €9,50. Er zijn verder gratis kluisjes aanwezig. Als je op de link klikt, dan zie je welke schaatsen er op locatie te huur zijn: https://collard-schaatssport.nl/verhuur  . Meer informatie over de locatie e.d. vind je met deze link: http://www.vechtsebanen.nl/

Uiteraard mag je via de mail aswemeetwoerden@gmail.com laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat, of op eigen vervoer. Aan en afmelden is mogelijk t/m donderdag 21 november 2019. 

Sluiten
Word nu lid!