Home Agenda Regiovergadering voor leden NVA regio Utrecht – NVA
Regiovergadering voor leden NVA regio Utrecht – NVA
25 juni 202419:00 - 21:00
UtrechtDe Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht

NVA-leden zijn van harte welkom bij de regiovergadering van de NVA regio Utrecht op dinsdag 25 juni om 19:00 uur. Dit belooft een bijzondere bijeenkomst te worden, waarbij we de gelegenheid hebben om elkaar te ontmoeten, maar ook om belangrijke zaken te bespreken die ons allen aangaan.

U bent vanaf 18:00 uur van harte welkom voor een drankje, een broodje en/of een kop soep. Vooraf aanmelden is nodig via de onderstaande link.

Wij hebben de volgende leden bereid gevonden om zitting te nemen in het regiobestuur: Ron Grillet als voorzitter, Mandy Woelk zal het stokje van Henry Paulissen Schokkenbroek als penningmeester overnemen. Wij willen hen aan u voorstellen en zij willen hun plannen vertellen. Wij zijn nog op zoek naar een secretaris.

Jasper Kok en Annette van den Bos van Trainingsbureau “Ontdek Autisme” verzorgen een inspirerende lezing over integratie van mensen met autisme in de werkomgeving. Zij delen inzichten, ervaringen en praktische handreikingen. Zodat er meer inzicht ontstaat voor mensen met autisme en ook voor degenen die naast hen staan.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://forms.office.com/e/9RZQfcFQqN?origin=lprLink

Meer info:
Na aanmelding mailen wij de vergaderstukken.

Sluiten
Word nu lid!