Home Agenda PAS contactdag autisme
PAS contactdag autisme
15 juni 201913:00 - 17:00
Zuid-HollandRestaurant Post (Jan de Wittstraat 128) in Dordrecht

PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) is een onafhankelijke landelijke vereniging voor en door normaal- tot hoogbegaafde volwassenen (vanaf 18 jaar) met autisme spectrum stoornis. Zij draaien geheel op vrijwilligers en organiseren diverse activiteiten voor (en door) autisten, waaronder contactdagen voor lotgenoten. Op 15 juni 2019 is er weer een PAS Contactdag in Dordrecht. De locatie is Restaurant Post, aan de Johan de Wittstraat 128 in Dordrecht.

Voor gezellig en informeel contact met lotgenoten wordt zaterdag 15 juni verzameld op Dordrecht Centraal Station, tussen 12:15 en 12:45 uur.(in stationshal waar ook de serviceloketten zich bevinden.)
Of kom zelf naar de locatie: Restaurant Post, Jan de Wittstraat 128, 3311 KJ Dordrecht van 13:00 tot 17:00 uur.

Kosten

Deelname aan de contactdag kost € 3,00 per persoon voor niet-leden, consumpties op locatie voor eigen rekening. ’s Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (kosten voor eigen rekening).

Meer info en aanmelden via contactdagen@pasnederland.nl of tel. 030 – 711 35 91.

De landelijke contactdagen van PAS zijn al meer dan 10 jaar populaire activiteiten. Op contactdagen kunnen volwassenen met een autisme spectrum stoornis op een gezellige, informele, veilige en ongedwongen manier in contact komen met lotgenoten. Deze contactdagen worden het hele jaar door verspreid door het hele land gehouden..Bezoekers variëren van 18 t/m 65+ en komen uit de regio en het gehele land.

Vrijwilligers

Verder zoekt PAS lokale vrijwilligers voor de contactdag Dordrecht (en ook voor Breda) om in de toekomst te helpen bij het organiseren en zodat deze steden/regio’s onderdeel uit blijft maken van de contactdagen.
De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die zelf ook ASS hebben (of die in ieder geval iets met autisme hebben). Geïnteresseerden kunnen mailen naar contactdagen@pasnederland.nl

Sluiten
Word nu lid!