Home Agenda Open dag – NVA-huis Noord-Holland Noord
Open dag – NVA-huis Noord-Holland Noord
16 september 202311:30 - 15:00
Noord-HollandDeimoslaan 4 te Heerhugowaard

Kom en ervaar een dag vol inspiratie, creativiteit en samenzijn tijdens de Open Dag van NVA-huis Noord-Holland Noord! Op zaterdag 16 september tussen 11.30 en 15.00 uur ben je van harte uitgenodigd om te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Ontmoet onze enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Zij staan klaar om je te verwelkomen en te vertellen over het belangrijke werk dat we doen voor mensen met autisme en hun naasten. Laat je raken door hun verhalen en ontdek hoe ook jij een positieve impact kunt hebben.

Tijdens deze Open Dag is er voor ieder wat wils. Verdiep je in onze uitgebreide boekencollectie en ontdek een schat aan informatie over autisme en gerelateerde onderwerpen.

Laat je zintuigen prikkelen en ontspan met behulp van onze sensorische materialen. Ontdek de fascinerende wereld van texturen, geluiden en geuren die je creatieve denken kunnen stimuleren en een rustgevend effect kunnen hebben op lichaam en geest.

Voor liefhebbers van spelletjes en plezier is er de gelegenheid om deel te nemen aan diverse bordspellen. Laat je creativiteit en strategisch denken de vrije loop terwijl je jezelf verliest in uitdagende spellen.

Voor wie graag beweegt, bieden we een gezamenlijke wandeling aan. Verken samen met gelijkgestemden de prachtige omgeving van Heerhugowaard en maak nieuwe contacten.

En als je zoekt naar innerlijke rust en balans, kom dan ontdekken wat yoga voor je kan betekenen. Laat ervaren yogi’s je begeleiden en leer hoe je ademhaling en beweging kunt gebruiken om een gevoel van kalmte en welzijn te bereiken.

Voor de jongere bezoekers is er een speelplein vol avontuur en plezier. Doe mee aan onze knutselworkshop en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je kleurrijke kunstwerken maakt!

Kortom, de Open Dag van NVA-huis Noord-Holland Noord biedt een dag van samenzijn, creatieve bezigheden, leren en plezier. Kom en ervaar de warme ontvangst van ons team en laat je creativiteit inspireren door de diverse mogelijkheden die we te bieden hebben.

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 september, tussen 11.30 en 15.00 uur. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen een bijzondere dag te beleven!

Sluiten
Word nu lid!