Home Agenda Ontmoetingsavond voor ouders – AIC de Peel-Helmond
Ontmoetingsavond voor ouders – AIC de Peel-Helmond
24 april 202419:30 - 21:00
Noord-BrabantWijkhuis ‘t Brandpunt Biezenlaan 29 5708 ZD Helmond

Op woensdag 24 april organiseert het Autisme Info Centrum (AIC) De Peel weer een ontmoetingsavond voor ouders van kinderen met autisme.
Een kind met autisme kan een behoorlijke impact hebben op de gezinssituatie. Ook het naar school gaan kan lastig zijn of het vinden van goede begeleiding voor je kind.
Hoe ga je hiermee om? Welke uitdagingen kom je tegen? Hoe vind je de balans tussen de opvoeding van een kind met en een kind zonder autisme? Hoe zorg je voor voldoende tijd voor jezelf?
Met elkaar gaan we hierover in gesprek. Het is fijn om ervaringen te kunnen delen, herkenning te vinden bij elkaar en tips uit te wisselen. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen.
We starten de bijeenkomst met een korte voorstelronde en invulling van de vraag: “wat hoop je aan het einde van de ochtend mee te nemen?”.
Vanuit deze inventarisatie bepalen we samen de verdere inhoud van het gesprek.
De bijeenkomst wordt begeleid door vrijwilligers die vanuit hun eigen achtergrond te maken hebben met autisme in het gezin. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en je kunt per keer bekijken of je wilt aansluiten. Heb je vragen, dan kun je mailen naar coordinatordepeel@nva-nb.nl.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-ontmoetingsavond-voor-ouders-aic-de-peel-helmond-24-april-2024/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!