Home Agenda Online Thema-avond ‘Autisme-proof’ Fijne Feestdagen vieren
Online Thema-avond ‘Autisme-proof’ Fijne Feestdagen vieren
30 november 202020:00 - 21:30
Online via ZOOM

Als er sprake is van autisme in je gezin, zijn de feestdagen niet per definitie ‘Fijne Feestdagen’. De gewone dagelijkse routines zijn verstoord en er zijn veel extra prikkels die verwerkt moeten worden. De vermoeidheid slaat toe en daarmee wordt de sfeer er niet altijd gezelliger op…

 

Zie je op tegen de feestdagen rondom kerst en oud-en-nieuw met alle drukte en overprikkeling terwijl je juist nu toe bent aan meer rust?
Zoek je naar een manier om er fijne feestdagen van te maken, maar weet je nog niet hoe?

 

Tijdens deze online avondworkshop geef ik je handreikingen aan om de feestdagen goed door te komen.
We creëren helderheid over wat precies de belangrijke stress-bronnen zijn tijdens deze feestdagen-periode en wat je mogelijkheden zijn om hier mee te dealen en meer rust en plezier te creëren.

 

Fijn voor jezelf, fijn voor je gezin! Zo kunnen het ook daadwerkelijk feestdagen zijn in plaats van een forse uitputtingsslag.

Je krijgt van mij de 7 belangrijkste ingrediënten aangereikt om deze dagen goed te laten verlopen zodat je aan de hand daar van je eigen plan voor de feestdagen kunt maken.

 

 

Datum en tijd: Maandag 30 nov om 20.00 uur
Plaats: Online via Zoom
Aanmelden: kan door een mail te sturen (uiterlijk tot maandag 30 nov 12 uur) naar: aic.emmeloord@autisme.nl
De link naar de workshop en het werkblad krijg je daarna per mail toegestuurd.

 

Er zijn geen kosten aan verbonden. De avond is puur bedoeld als inspiratie en mogelijkheden om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.
Deze online workshop wordt gegeven door Karin Simonis-Wigbels, moeder in een auti-gezin, maar ook dochter van- en partner van- . Daarnaast werkt ze als vrijwilliger bij de NVA Emmeloord en heeft ze een praktijk als autismecoach op het gebied van stresshantering en relatie-coaching voor ouders met autisme.

 

Wil je vast wat inspiratie op doen?
Lees dan dit blog over ‘De uitdaging van de feestdagen’:

Sluiten
Word nu lid!