Home Agenda Lotgenotencontact vrouwen thema Als je pas later de diagnose ass krijgt – AIC Roosendaal
Lotgenotencontact vrouwen thema Als je pas later de diagnose ass krijgt – AIC Roosendaal
14 april 202309:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

Veel vrouwen krijgen pas op later leeftijd de diagnose autisme. Dit betekent veelal dat zij in hun leven eerst te maken hebben gehad met verkeerde diagnoses en daarbij horende verkeerde behandelingen. En mogelijk zelfs daardoor opgelopen trauma’s.

Deze ochtend willen we het met elkaar hebben over de verschillende gevolgen en ervaringen van een late diagnose. Maar ook over hoe dat anders is voor vrouwen dan voor bijvoorbeeld mannen of kinderen.

Heb je zelf een idee hierover of iets wat je graag vooraf al wil inbrengen zodat wij dat kunnen aankaarten?
Dat kan. Stuur een mail naar: aic-roosendaal@nva-nb.nl en dan zullen wij ons best doen het ingebrachte idee aan de orde brengen in deze ochtend. Heb je geen inbreng, maar wil je wel graag komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

De lotgenotenochtenden zijn voor mensen met autisme en voor mensen die in hun familie of in hun omgeving met autisme te maken hebben. Op deze ochtenden bieden wij iedereen die aanwezig is de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Op deze ochtend 14 april ligt de nadruk op de ervaringen van
vrouwen met autisme, die vaak anders is dan bijvoorbeeld van mannen of kinderen.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-vrouwen-thema-als-je-pas-later-de-diagnose-ass-krijgt-aic-roosendaal-14-april-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!