Home Agenda Lotgenotencontact partners van mensen met ASS
Lotgenotencontact partners van mensen met ASS
12 februari 202109:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken (Gezellelaan 45) 4707 CC Roosendaal

Het Autisme Informatie Centrum (AIC) is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). De kracht van het AIC ligt in het lotgenoten contact, leren en delen van elkaars ervaringen en het zoeken naar de juiste hulp. De lotgenotenochtenden zijn voor mensen met autisme en voor mensen die in hun familie of in hun omgeving te maken hebben met autisme. Op deze ochtenden bieden wij iedereen die aanwezig is de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Op 12 februari organiseert AIC Roosendaal een lotgenotencontact ochtend voor partners van mensen met ass. Deze ochtend starten we met een film van Marleen Devisch van de Groei academie. De film gaat over het partner zijn van iemand met autisme. Na deze film gaan we met elkaar in gesprek, en bespreken we gezamenlijk de film, zijn er zaken die we herkennen, hoe ga je hier mee om in het dagelijks leven? Het is fijn om ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Aanmelden

Aanmelden verplicht. Door de beperkte plaats zullen wij de volgorde van aanmelden aanhouden. Mocht u verhinderd zijn verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten. Indien u verkoudheidsklachten, koorts en of andere corona gerelateerde klachten heeft, verzoeken wij u dringend om niet te komen. Verder zal AIC Roosendaal de richtlijnen die gelden volgens de RIVM volgen.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-partners-van-mensen-met-ass-aic-roosendaal-12-februari-2021/

Meer info:
http://www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!