Home Agenda Lotgenotencontact partners samenspraak binnen je relatie – AIC Roosendaal
Lotgenotencontact partners samenspraak binnen je relatie – AIC Roosendaal
14 oktober 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantWijkhuis de Wieken Gezellelaan 45 4707 CC Roosendaal

Samenspraak is belangrijk voor het onderhouden van een goede relatie. Maar wanneer je partner autisme heeft, verloopt de communicatie vaker dan gemiddeld niet makkelijk of vanzelfsprekend.

Soms lijkt het of je geen contact hebt/kunt maken, je partner heeft alleen oog voor zijn/haar eigen bezigheden. Dat is niet altijd erg, soms lukt het op een ander moment wel.

Wat als overleggen met je partner over iets wat jou bezighoudt belangrijk voor je is. We hebben allemaal wel eens dat we heel graag iets willen delen met onze partner. Soms omdat we bevestiging zoeken, soms omdat we zijn/haar mening belangrijk vinden om een beslissing te kunnen nemen. Het is dan fijn als je partner begrijpt, of in ieder geval probeert te begrijpen, dat jij dat belangrijk vindt. Lukt dat wel voldoende? Kom jij voldoende aan bod en voel je je gehoord en begrepen door je partner?

Hoe ervaren we dat zelf en hoe ervaren anderen dat? Hoe gaan we daar mee om en wat kunnen we daarin leren van elkaar?
Deze ochtend gaan we hierover in gesprek. Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld zijn/haar ervaringen, zorgen, e.d. en tips hierover te delen.
We zien je graag!

Let op:
Mocht u verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend dit zo snel mogelijk aan ons door te geven, zodat wij eventueel een ander kunnen toelaten. Verder zal AIC Roosendaal de richtlijnen die gelden volgens de RIVM volgen.

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-partners-samenspraak-binnen-je-relatie-aic-roosendaal-14-oktober-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!