Home Agenda Lotgenotencontact ouders – AIC Eindhoven
Lotgenotencontact ouders – AIC Eindhoven
26 september 202219:30 - 21:30
Noord-BrabantWijkcentrum de Dommel “Cavalliruimte” Bennekelstraat 131 5654 DD Eindhoven

Op maandagavond 26 september organiseert AIC Eindhoven een lotgenotencontact voor ouders van kinderen met autisme in de basisschoolleeftijd.

Een kind met autisme kan een behoorlijke impact hebben op de gezinssituatie. Ook het naar school gaan kan lastig zijn. Hoe ga je daarmee om? Welke uitdagingen kom je tegen? Hoe vind je de balans tussen de opvoeding van een kind met en een kind zonder autisme? Hoe zorg je voor voldoende tijd voor jezelf?

Met elkaar gaan we hierover in gesprek. Het is fijn om ervaringen te kunnen delen, herkenning te vinden bij elkaar en tips uit te wisselen. De bijeenkomst wordt begeleid door vrijwilligers die vanuit hun eigen achtergrond te maken hebben met autisme in het gezin. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en je kunt per keer bekijken of je wilt aansluiten.

Je bent van harte welkom!

Om veiligheid te waarborgen, is er een maximaal aantal bezoekers voor deze bijeenkomst. Om die reden is het verplicht om je aan te melden. Wacht dus niet te lang met opgeven, vol = vol. Zijn er geen tickets meer beschikbaar? Zet jezelf dan op de reservelijst! Ben je verhinderd of heb je milde klachten? Stuur dan een e-mail naar coordinatoreindhoven@nva-nb.nl om anderen de kans te geven om deel te nemen.
We hopen je te zien!

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-ouders-aic-eindhoven-26-september-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!