Home Agenda Lotgenotencontact ouders – AIC Breda
Lotgenotencontact ouders – AIC Breda
14 oktober 202209:30 - 11:30
Noord-BrabantOntmoetingscentrum De Vlieren Monseigneur Nolensplein 1 4812 JC Breda

Wat levert jou een lotgenotenontmoeting op?
Veel ouders of verzorgers van een kind met autisme hebben behoefte aan lotgenotencontact. Juist omdat er ook veel onbegrip is bij autisme en autisme onzichtbaar is. Het is fijn voor ouders om een ontmoeting te hebben met andere ouders die wel begrip hebben.

Omdat lotgenoten elkaars situatie begrijpen, kunnen ze elkaar steunen. Daarnaast kunnen ze ervaringen met elkaar delen. Lotgenoten van elkaar leren door kennis en praktische tips met elkaar uit te wisselen. Daarom organiseert AIC Breda een aantal keren per jaar een inloop specifiek voor ouders.

Samen gaan we in gesprek onder het genot van een kopje thee of koffie. Deze inloop wordt ervaren als prettig vanwege de herkenning, de tips en steun die ouders ervaren tijdens de ontmoeting. De inloop wordt begeleid door vrijwilligers, die allen vanuit hun eigen achtergrond te maken hebben met autisme in het gezin.

Onze lotgenotencontact ochtenden zijn laagdrempelige bijeenkomsten en zijn bedoeld voor ouders van kinderen met autisme van alle leeftijden. Per keer kunt u bekijken of u aan wilt sluiten.
Wel vragen we of u zich vooraf wilt aanmelden. U bent van harte welkom!
In 2022 is er nog lotgenotencontact voor ouders op:
16/12

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-lotgenotencontact-ouders-aic-breda-14-oktober-2022/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!