Home Agenda Lezing over Autistische Burn-out = VOL helaas geen plekken meer beschikbaar
Lezing over Autistische Burn-out = VOL helaas geen plekken meer beschikbaar
4 april 202419:15 - 21:30
Drenthe, Friesland, OverijsselPannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89, Steenwijk
04 april 2024 – Lezing Autistische burn-out
We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bijzondere lezing over het onderwerp ‘autistische burn-out’. Tijdens deze avond delen twee ervaren sprekers, Karin Simonis-Wigbels en Miranda Schoot, hun inzichten en persoonlijke ervaringen met dit onderwerp.Karin Simonis-Wigbels, een moeder in een ‘auti-gezin’ en autismecoach, zal haar kennis delen op het gebied van stresshantering en relatiecoaching voor ouders met autisme. Hoewel ze zelf geen autisme heeft, heeft ze altijd met dit thema te maken gehad, zowel in haar gezin als in haar praktijk.

Miranda Schoot, gediagnosticeerd met autisme op haar 38e, heeft dieptepunten ervaren, waaronder twee autistische burn-outs en depressie. Ze deelt haar ervaringen en biedt coaching aan (jong)volwassenen met autisme die veel stress ervaren in hun dagelijks leven. Daarnaast geeft ze workshops, adviesgesprekken en deelt ze persoonlijke verhalen met zorgprofessionals.

 

Waar gaat de lezing over?

  • Wat is een ‘autistische’ burn-out en hoe verschilt deze van een ‘gewone’ burn-out?
  • Inzichten en ervaringen over hoe je uit een autistische burn-out kunt komen, met praktijkvoorbeelden uit het eigen leven van zowel Miranda als Karin.

 

Details van de bijeenkomst:

  • Datum: 4 april 2024
  • Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
  • Locatie: Pannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89, Steenwijk
  • Toegang: NVA leden €4, niet leden €5 (inclusief 2x koffie/thee)

Vergeet niet je plekje te reserveren, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Je kunt je aanmelden via nva.steenwijkerland@autisme.nl.

We kijken ernaar uit om samen met jullie meer te leren over dit belangrijke onderwerp en de impact van autistische burn-outs.

Sluiten
Word nu lid!