Home Agenda Lezing ‘ASS en talenten: positieve kanten van ASS’ in Burgum
Lezing ‘ASS en talenten: positieve kanten van ASS’ in Burgum
10 oktober 201919:15 - 21:30
FrieslandRestaurant De Pleats (Schoolstraat 82) Burgum

Op donderdag 10 oktober is er een algemene ledenvergadering van de NVA Regio Friesland. Naast het kennismaken met het nieuwe bestuur en het officieel benoemen van de nieuwe voorzitter hebben we Annelies Spek uitgenodigd om deze avond de andere kant van ASS te belichten.

Veel mensen met autisme hebben moeite met het vinden van een passende opleiding of werkplek en ook eenzaamheid en depressie komen vaak voor. Als iemand de diagnose autisme krijgt, wordt vaak alleen gekeken naar beperkingen, terwijl het juist ook belangrijk is om de positieve eigenschappen van mensen met autisme in kaart te brengen. Dat kan volgens Dr. Annelies Spek helpen bij het zoeken naar een werkplek die aansluit, maar het kan ook belangrijk zijn bij het zelfbeeld en het gevoel van eigenwaarde.

Annelies Spek is hoofd van het Autisme Expertisecentrum. Ze is klinisch psycholoog en senior wetenschappelijk onderzoeker. Ze is gepromoveerd op ASS bij volwassenen. Annelies is als docent
werkzaam bij de RINO en Cure and Care.

Programma:
19.15 – 19.45 uur: inloop
19.45 – 20.00 uur: voorstellen nieuw bestuur en benoemen nieuwe voorzitter
20.00 – 20.45 uur: lezing Annelies Spek
20.45 – 21.00 uur: pauze
21.00 – 21.30 uur: gelegenheid voor vragen

Aanmelden kan via nvafrl1010@kpnmail.nl (maximaal 2 kaarten per aanmelding). Voor NVA leden is de entree gratis, bij aanmelden graag uw lidmaatschapsnummer vermelden. Niet-leden betalen €10 p.p., na de aanmelding krijgt u een bevestiging met de wijze van betalen. NVA leden krijgen voorrang bij het toewijzen van de entreekaarten. Ook op de avond zelf is er nog de mogelijkheid om kaarten te kopen, mits er nog kaarten zijn, want vol=vol.

Sluiten
Word nu lid!