Home Agenda Leven met Autisme. Meer inzicht, praktische handvatten en herkenning.
Leven met Autisme. Meer inzicht, praktische handvatten en herkenning.
22 juni 202119:30 - 22:00
Zuid-HollandDigitaal

De andere prikkelverwerking kan gevolgen hebben voor persoonlijke relaties, seksualiteit, opvoeding, eenzaamheid en middelengebruik. Aan de hand van deze lezing op dinsdag 22 of donderdag 24 juni vergroot je je inzicht en herkenning en ontdek je praktische tips voor meer levenskwaliteit.

Bij aanvang van de lezing zal Jasper Kok-Roosjen, van Ontdek Autisme, een korte theoretische inleiding rondom de prikkelverwerking bij autisme verzorgen. Vervolgens zullen Hanneke Poelmans en Jasper Wagteveld hun persoonlijke verhaal delen rondom ‘leven met autisme’ aan de hand van het thema prikkelverwerking. Het geheel wordt afgesloten met een samenvatting en koppeling naar de theorie.

Entreeprijs:
U kunt de lezing vanaf 19.30 uur volgen via Zoom, hiervoor ontvangt u dan voorafgaand aan de bijenkomst een link. Via de chat is het ook mogelijk om vragen te stellen. Op de avond zal er mogelijk een selectie gemaakt moeten worden van de vragen die beantwoord kunnen worden.
Het is belangrijk dat u zich aanmeldt via https://ontdekautisme.nl/trainingen/lezing-op-22-of-24-juni/

Deze aanmeldingspagina is speciaal aangemaakt voor dit webinar. Wanneer u naar beneden scrollt kunt u kiezen voor één van beide data. Bij uw aanmelding dient u de kortingscode in te voeren: AutismeZH
Als u deze kortingscode invoert kunt u gratis deelnemen aan het webinar.

Aanmelden via:
https://ontdekautisme.nl/trainingen/lezing-op-22-of-24-juni/

Meer info:
Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. De aanmeldingstermijn verloopt op 21 juni of wanneer alle plaatsen vergeven zijn.

Sluiten
Word nu lid!