Home Agenda Lets’get AUT! event van RondomAutisme
Lets’get AUT! event van RondomAutisme
28 oktober 202310:00 - 15:30
GelderlandRaadhuisstraat 34 7001EW Doetinchem

Waarom deze dag:

In navolging van de succesvolle Kick Ass meiden dagen in Boskoop leek het ons leuk om een soortgelijke dag te organiseren in het Oosten van ons land. Deze dag is bedoeld voor meiden met autisme (ofwel zich hierin herkennen) tussen de 16-20 jaar. Vaak kost het volgen van een reguliere opleiding al zoveel energie dat een baantje naast school of uitgaan geen haalbare kaart meer is. Een gevolg kan zijn dat je hierdoor best vaak alleen bent of je alleen voelt terwijl je het heel leuk vindt om met anderen in contact te zijn. Wij hopen dat je op ons event meiden gaat ontmoeten en wie weet maak je er nieuwe vrienden!

Wat gaan we doen?

Programma:

10.00            Inloop

10.20            Drinken met wat lekkers

10.30            Kennismakingsactiviteit

11.00            Workshop ronde 1: dans of muziek of pouring.

12.00            Eigen tijd /time out. Even lekker wat voor jezelf doen.

12.30            Lunchbuffet.

12.45            Eigen tijd of wandelen

13.15            Workshop ronde 2: koken of schilderen of yoga of collage maken of djembé.

14.45            Gezamenlijke afsluiting

15.50           Einde dag.

Toelichting programma:

Vind je het programma is best pittig? In het programma is ook eigen tijd opgenomen! Mocht je tussendoor behoefte hebben om je even terug te trekken is dat geen enkel probleem. Het gebouw van de Stadskamer biedt daar voldoende gelegenheid voor.

Welke workshop je gaat doen wordt op de dag zelf door loting bepaald. Je kan eventueel met iemand van workshop ruilen. Er wordt in dit opzicht dus flexibiliteit van de deelnemers verwacht.

Maximum aantal deelnemers voor het event: 30 personen.

Bij de eerste ronde workshops zijn er 10 meiden in de groep

In workshop ronde 2 zijn er 6 meiden in een groep.

Mocht je een noise cancelling koptelefoon mee willen nemen, is dat uiteraard prima.

De lunch is een buffet. Als je dieet wensen hebt kan je die doorgeven bij je aanmelding. Een eigen lunch meenemen mag ook.

Overige informatie en aanmelden

Aanmelden kan via: a.dejong@stadskamer.com, na aanmelding krijg je via de mail het verzoek om gegevens aan te leveren voor het vriendenboekje dat we willen gaan maken. Deelname is uiteraard op vrijwillige basis.

Kosten € 10,00

Route Via het OV, uitstappen bij station Doetinchem, daarna lopen (15 minuten) of met de bus naar halte Raadhuisstraat. Met de Auto, tegenover de stadskamer is een parkeergelegenheid

Contact

Mocht je nog vragen hebben over het event, neem dan telefonisch of via de mail contact op met Ayla van de Stadskamer: a.dejong@stadskamer.com of 06- 57548070. Hopelijk ben je na het lezen van deze info net zo enthousiast over deze dag als wij zijn. Meld je snel aan en dan zien we elkaar dan op 28 oktober a.s.!

Stef, Ayla en Marianne

Sluiten
Word nu lid!