Home Agenda Ladies night – AIC Eindhoven
Ladies night – AIC Eindhoven
23 oktober 202319:30 - 21:00
Noord-BrabantWijkhuis de Dommel Bennekelstraat 131 5654 DD Eindhoven

Op maandagavond 23 oktober organiseert het Autisme Info Centrum (AIC) Eindhoven weer een Ladies Night. Deze avond is bedoeld voor vrouwen met autisme of een vermoeden hiervan. Tijdens de bijeenkomst worden ervaringen gedeeld en kunnen vragen worden gesteld. Het kan fijn zijn om herkenning te vinden bij elkaar en tips te geven en te krijgen. In het eerste deel van de bijeenkomst kan je zelf inbrengen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Na een korte pauze gaan we gezamenlijk een thema bespreken. Dit keer is het thema: Ontprikkelen.

Op welke manier zorg jij ervoor dat je alle prikkels die elke dag weer op je afkomen reguleert? Dat kan op allerlei manieren, zoals bijvoorbeeld jezelf terugtrekken, wandelen of rusten. Sommige mensen maken ook gebruik van ‘stimmen’: herhaaldelijk stereotiep gedrag laten zien. Bij kinderen met autisme zie je vaak het fladderen met de armen, maar ook bij volwassenen met autisme komt stimmen voor. Bij volwassenen zijn het vaak kleine, onopvallende bewegingen zoals klikken met
een pen of wiebelen met een voet.

Spreekt het thema je aan en heb je behoefte aan contact met andere vrouwen met autisme? Je bent van harte welkom! De koffie en thee staan voor je klaar!
Als je nog vragen hebt dan kun je mailen naar coordinatoreindhoven@nva-nb.nl

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-ladies-night-aic-eindhoven-23-oktober-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!